Zangeres Breda

zangeres BredaZangeres Breda boeken voor uw feest, diner of bijeenkomst in Breda? Bij Kitty Valk bent u aan het juiste adres. Zangeres Breda, Kitty Valk treed al geruime tijd op bij bijzondere gelegenheden door het hele land. In Breda heeft zij intussen al veel succesvolle zang optredens mogen verzorgen.
Kitty Valk, of zangeres Breda is niet alleen zangeres maar ook professioneel actrice met ruime ervaring in optredens voor bedrijf of particulier. U kunt haar onder andere inhuren voor een intiem muzikaal of theatraal optreden thuis samen met pianist Vincent Boot, maar ook op uw golfclub of feest voor een compleet feestprogramma. In dat geval maakt zangeres Breda gebruik van orkestbanden. Kitty heeft een zeer uitgebreid repertoire met Nederlandstalige, Spaanstalige, Engelstalige, Italiaanse en Franse nummers. Zangeres Breda brengt niet alleen covers, maar ook haar eigen, met pianist Vincent Boot geschreven Nederlandstalige nummers met poëtische teksten. Daarnaast is in december het repertoire van Kitty verder uitgebreid met sfeervolle kerstmuziek. U kunt haar dan ook boeken voor een spetterende kerstshow met muziek en theater. Wilt u meer informatie of direct zangeres Breda boeken? Neem dan gerust contact op of bel: 06-15564994.

Actrice en zangeres Breda

zangeres Breda Kitty ValkActrice en zangeres Breda huren? Actrice en zangeres Kitty Valk is u graag van dienst. Luister uw feest of bijeenkomst op met een mooi sfeervol, of juist grappig muziek programma met spel, act op maat en\of dansworkshop. Daarnaast is een interactief optreden voor groepen ook mogelijk. Actrice en zangeres Kitty Valk biedt ook Haka workshops voor vrijgezellenfeesten, of een lied op maat voor geliefde of jubilaris aan.
Actrice en Zangeres Breda zingt niet alleen op feest, receptie of diner, maar ook in kerk of op begrafenis, bij overlijden of op herinneringsdienst. U kunt haar voor vrijwel alle uiteenlopende bijzondere gelegenheden als zangeres inhuren. Wilt u meer informatie over actrice en zangeres Breda neem dan contact met ons op.

Zangeres Breda huwelijk

U kunt zangeres Breda Kitty Valk ook boeken wanneer u gaat trouwen in Breda. Ze kan een optreden verzorgen bij uw huwelijksceremonie, ingetogen met ondersteuning van pianist Vincent Boot of met orkestbanden. Zangeres Breda heeft al vele malen tijdens een huwelijk de muziek mogen verzorgen.  Niet alleen in Breda maar ook in steden zoals Tilburg, Rotterdam, Amsterdam, Vlissingen, Den Haag, Dordrecht of Roosendaal. Ook kunt u haar inhuren voor een huwelijksfeest laat in de avond. Of een combinatie van beiden. Veel is mogelijk in overleg.