Zangeres boeken

zangeres boekenZangeres boeken voor uw feest? Kitty Valk verzorgt graag een zangoptreden tijdens uw verjaardag, jubileum, huwelijksreceptie, gouden bruiloftdiner of borrel en andere feestelijke gelegenheid.

Actrice/zangeres Kitty Valk biedt een ruim aanbod aan optredens, presentatie mogelijkheden en theatrale acts. Ze werkt veel als zangeres samen met pianist Vincent Boot, waarbij ze optreedt voor bedrijven en particulier. Een zangoptreden kan geboekt worden voor een receptie of diner, jubilaris, bruiloft of huwelijk, feestavond of plechtige bijeenkomst of uitvaart.

Haar zangoptreden bevat Jazz en Blues repertoire, Franse Chansons en Spaanse liederen, Nederlands luisterlied en Engelstalige nieuwe en oudere hits en songs. Daarnaast heeft zangeres Kitty Valk ook haar zelf geschreven Nederlandstalige luisterliederen samen met pianist Vincent Boot. Ideaal voor een intiem concert. Wilt u meer informatie of direct een zangeres boeken? Neem dan gerust contact op of bel 06-15564994.

Zangeres boeken met uitgebreid zang programma

zangeres boeken kerstHet feit dat zangers Kitty Valk ook professioneel actrice is, zorgt ervoor dat ieder lied een andere kleur en de juiste beleving uitstraalt. Zo klinkt Spaans werkelijk diep doorleefd en donker, een Nederlands luisterlied juist teder en gevoelig. Vanuit een ruime ervaring aan presentaties, rollenspel en acts op maat, luistert ze optredens graag op met een act. Zo speelt of zingt ze bijvoorbeeld met kerst naar wens vanuit de rol van winterkoningin. Het zangprogramma voor kerst bevat een greep uit de vele kerstsongs. Een mooi gevarieerd kerstprogramma met prachtig pianospel, piano met zang, en zang met een breed arsenaal aan orkestbanden, variërend van traditioneel naar modern genre. U kunt haar tijdens en rond de kerst ook boeken met pianist Vincent Boot voor een sfeervolle kerstshow of voor uw kerstborrel, kerstdiner of kerstfeest.

Professionele zangeres boeken met uitgebreide mogelijkheden

zangeres boeken Kitty ValkEen veel verkocht zangoptreden van zangeres Kitty Valk bestaat uit een gevarieerd, avondvullend programma voor een brede doelgroep. Vanuit haar theater achtergrond, zingt ze zowel liefdevolle luister liederen, als een meer up tempo en stoerder genre. Een uitgebreid zangrepertoire is met pianist en of orkestbanden te boeken, eventueel aangevuld met romantisch of dansant programma. Een feestavond mag net zo rustig of brutaal of speels als de opdrachtgever het wenst.

Zoals de gasten teruggeven, geen standaard saai gebeuren, maar een zangoptreden vanuit nauwe verbondenheid , vol interactie met de gasten. Waar ( samen) gedanst kan worden, samen zingen mag en eventueel spelelement of presentatie kan worden toegevoegd!

Het kerst programma kan, na een aantal blokken Christmas songs, aangevuld worden met mooie luisterliederen vol liefde en verlangen. Naar keuze zal er tevens Jazz, Spaans, Frans en het Engelse en Nederlandse luisterlied in blokken voorbij komen.

Zangeres boeken met theatrale act

zangeres boekenEen avondvullend programma en zangoptreden, kan desgewenst uitgebreid worden met een act op maat. Kitty valk heeft jarenlange staat van dienst op het gebied van bedrijfspresentaties en cabareteske performances, speelt rollenspellen en treedt graag op als mysterie guest.

Meer weten over Kitty Valk? Of direct een actrice of zangeres boeken? Neem dan gerust contact op of bel 06-15564994.