Trouwen in Breda

trouwen in BredaTrouwen in Breda met muziek van pianist Vincent Boot. Wanneer u gaat trouwen in Breda dan hoort daar natuurlijk heerlijke, romantische pianomuziek bij. Pianist Breda Vincent Boot kan u daar uitstekend bij helpen. Vincent heeft de afgelopen jaren al op veel locaties in Breda en omstreken de pianomuziek tijdens een bruiloft of andere bijzondere gelegenheid mogen verzorgen. Hij heeft al veel positieve referenties van tevreden bruidsparen op zijn naam staan. Pianist Vincent Boot heeft  dan ook al vaak live pianomuziek mogen verzorgen bij bruidsparen die gingen trouwen in Breda.

De muziek van pianist Vincent leent zich uitstekend als achtergrondmuziek wanneer u gaat trouwen in Breda tijdens uw huwelijksreceptie, borrel of diner. Het volume kan naar wens worden aangepast zodat u gewoon met u gasten kunt praten, maar het is ook mogelijk dat zijn pianomuziek wat meer op de voorgrond komt.

Zijn uitgebreide repertoire bestaat ondermeer uit ballads, evergreens, top 40, easy listening en improvisaties. Daarnaast speelt pianist Breda zijn eigen composities, waaronder werk van zijn album “The Soul Flowers“.  Als professioneel pianist kan Vincent perfect op u wensen inspelen. En mocht u een verzoeknummer hebben dan hoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheid. Vincent Boot is niet alleen in te huren voor pianomuziek wanneer u gaat trouwen in Breda, maar ook voor andere bijzondere gelegenheden zoals verjaardag, jubileum, receptie of gouden bruiloft. Bekijk de website voor de uitgebreide mogelijkheden. U gaat trouwen in Breda en wilt meer informatie over alle mogelijkheden of Vincent direct boeken? Neem dan contact met ons op.

Wanneer u gaat trouwen in Breda, maar er is geen piano of vleugel op locatie aanwezig, dan kunt u pianist Vincent Boot ook inhuren. Hij neemt dan zijn eigen digitale piano mee of u kunt een piano huren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken wanneer u gaat trouwen in Breda en daarbij live pianomuziek wilt.

Trouwen in Breda – pianist met zangeres boeken

trouwen in BredaWanneer u gaat trouwen in Breda dan is het ook mogelijk om pianist Vincent Boot samen met zangeres Kitty Valk te boeken. Zo kan Vincent haar begeleiden op piano, maar zij kunnen ook samen het complete bruiloftsfeest verzorgen tot aan een avondvullend programma met dansmuziek toe. Daarnaast is Kitty Valk professioneel actrice en behoort een act op maat ook tot de mogelijkheid, kortom: veel is mogelijk. Zij hebben samen al vaak  met veel succes de muziek mogen verzorgen bij bruidsparen die gingen trouwen in Breda.

Neem gerust contact op voor meer informatie wanneer u gaat trouwen in Breda en een pianist met zangeres wilt inhuren.

Enkele referenties:

“Op ons huwelijksfeest in Breda heeft pianist Vincent Boot tijdens het diner gezorgd voor de muzikale omlijsting. Vincent heeft er met zijn prachtige pianospel voor gezorgd, dat ons huwelijksdiner een perfect sfeervol geheel is geworden.
Er gaat niets boven live muziek. En wat is er dan mooier dan een echte, goede pianist met een uitgebreid repertoire die de “finishing touch” geeft aan het geheel.
Pianist Vincent Boot is een zeer prettig persoon en professioneel vakman, die zijn afspraken nakomt en een top muzikant is. We hebben dan ook veel complimenten mogen ontvangen. Vincent ontzettend bedankt.” (Judith en Gregor) Piano optreden door Vincent Boot tijdens huwelijk in Breda)

“Het mag duidelijk zijn dat iedereen erg genoten en gelachen heeft! Top idee van Paul Pertijs, die heeft dit cadeau gedaan aan het “Trouwstel”! (Bruiloftsfeest optreden met zang en spel door Kitty Valk in Teteringen voor juwelier Pertijs Breda)