Een trouwcadeau op maat

trouwcadeauU staat op het punt om te trouwen. U heeft een partner gevonden waar u de rest van uw leven mee door wil brengen. Nu wilt u uw aanstaande graag verrassen met een trouwcadeau dat hem of haar altijd bij zal blijven.
Maar wat geeft u aan iemand waarmee u uw diepste emoties weer kunt geven? Een cadeau dat opvalt tussen alle andere trouwcadeaus die u op uw huwelijksdag gaat krijgen? Wij weten het wel: laat pianist Vincent Boot een speciaal lied voor uw liefst componeren: een lied op maat.

Een lied waar hij al zijn ziel en zaligheid in zal leggen om uw gevoelens zo mooi mogelijk weer te kunnen geven. Wilt u direct meer informatie over dit unieke trouwcadeau? Neem dan gerust contact met ons op.

Een uniek muzikaal trouwkado

trouwcadeauVoor dat speciale trouwcadeau neemt u om te beginnen een kijkje op de website van Vincent Boot, www.pianistbreda.nl. Hier staat meer informatie over pianist Vincent Boot, alsmede over zijn muzikale creaties. Vincent Boot is een pianist met een zeer uitgebreid repertoire, die ook voor een groot aantal verschillende gelegenheden te boeken is.

Naast het schrijven van een muzikaal trouwcadeau kan pianist Vincent Boot namelijk ook zorgen voor een echte feeststemming op uw bruiloft. Daarnaast is hij in te huren als pianist voor op begrafenissen, receptie, verjaardagen, jubileums en andere gelegenheden. Hij kan samen met zangeres Kitty Valk een echt optreden voor u verzorgen. Maar Vincent is ook in te huren als u ergens achtergrondmuziek voor nodig heeft. En mocht er geen piano aanwezig zijn dan neemt pianist Vincent Boot zijn digitale piano mee. Uiteraard kunt u ook een piano huren.

Laat Vincent Boot een prachtig trouwcadeau voor u schrijven

Uiteraard kunt u pianist Vincent Boot ook inschakelen als u niet tot het bruidspaar behoort, maar hen toch een heel bijzonder cadeau wilt geven. U heeft dan het trouwkado waar iedereen het nog lang na de bruiloft over heeft.

Als u meer wilt weten over pianist Vincent Boot en de vele mogelijkheden die hij u te bieden heeft, neemt u dan vandaag nog even contact met hem op. Samen met u spreekt hij dan door waar het lied of trouwcadeau over moet gaan. Ook kunt u aangeven in welke stijl het geschreven moet worden. Hij zal niet stoppen voordat u helemaal tevreden bent met zijn compositie.