Pianist huwelijk

Oops, the playlist you're looking for doesn't exist.

pianist huwelijkPianist huwelijk boeken? Voor een huwelijk in stijl bent u bij pianist huwelijk Vincent Boot aan het juiste adres. Uw huwelijksdiner, borrel of receptie wordt door Vincent muzikaal omlijst met romantische pianomuziek. Pianist Vincent Boot heeft een breed repertoire, bestaande uit sfeervolle covers, waaronder romantische ballads, evergreens, jazz en top 40. Daarnaast speelt Vincent zijn eigen improvisaties en composities. Zijn eigen werk bevat onder andere pianomuziek van zijn improvisatie album “The Soul Flowers“.

Vincent heeft al voor veel bruidsparen met succes de pianomuziek mogen verzorgen op hun huwelijk en veel positieve reacties daarop gekregen. Met zijn jarenlange ervaring als pianist kan hij een huwelijk of bruiloft perfect muzikaal omlijsten. En met het spelen van zijn eigen composities geeft pianist Vincent Boot uw huwelijksdag een persoonlijke noot. Mocht er op de plek van uw huwelijk geen (gestemde) piano of vleugel aanwezig zijn, dan neemt pianist Vincent Boot zijn eigen digitale piano en eventuele versterker mee. Ook helpen wij u graag bij het huren van een piano.
Daarnaast kan Vincent u eventueel adviseren bij het vinden van een gepaste locatie voor uw huwelijk, aangezien hij al ruim 10 jaar optreed door het hele land als pianist huwelijk. Wilt u direct een pianist huwelijk inhuren? Neem dan gerust contact op.

Pianist huwelijk huren met zangeres

pianist huwelijkEen pianist huwelijk huren met zangeres? Dan kunt u pianist huwelijk Vincent Boot ook boeken met zangeres Kitty Valk. Zij hebben samen al vaak op een huwelijk opgetreden en hebben intussen een uitgebreid repertoire van ingetogen, rustige pianomuziek met zang tot uptempo feestmuziek met orkestbanden opgebouwd. Samen kunnen zij uw hele huwelijksdag muzikaal invullen Van huwelijksplechtigheid tot het huwelijksfeest in de late uurtjes.
Aangezien Kitty Valk ook een professioneel actrice is, kan ze ook een leuke act op maat maken, maar zij kan ook met u meedenken voor een passend thema voor uw huwelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie of een prijsopgave wanneer u op zoek bent naar een pianist huwelijk met zangeres. En mocht u een verzoeknummer hebben, geef dit dan gerust aan ons door. Wij komen graag aan uw wensen tegemoet.

Pianist huwelijk als huwelijkscadeau

Pianist huwelijk inhuren voor een bijzonder cadeau? De mogelijkheid bestaat dat pianist huwelijk Vincent Boot een lied op maat schrijft, zodat u een blijvende muzikale herinnering aan uw trouwdag heeft. Ook ideaal als huwelijkscadeau om te geven aan het bruidspaar Vincent kan een instrumentaal nummer schrijven of in samenwerking met Kitty Valk een persoonlijke tekst door haar laten schrijven bij de muziek.

pianist huwelijk reacties van bruidsparen:

pianist huwelijk

“Wat een overweldigende dag vandaag, mede dankzij jou! Zoveel complimenten gehoord over jou prachtige pianomuziek en jou sympathieke persoonlijkheid! Het was echt de kers op de taart! Wat zijn wij blij met jou! Dit moest ik NU nog even kwijt….Pure dankbaarheid….”
(Anne & Evert)

Pianist Vincent Boot heeft voor ons piano gespeeld, tijdens ons huwelijksfeest. We hebben vooraf prettig contact gehad, wat ons al erg tevreden stelde! Onze voorkeuren en wensen waren de gehele avond aanwezig. Super fijn!! Daarnaast ziet hij er leuk en verzorgd uit, zeker niet onbelangrijk!! Dus al met al SUPER!! Er zijn veel gasten geweest die hun complimenten hebben gegeven over Vincent. Altijd leuk om te horen naderhand dat mensen met een goed gevoel terug kijken op je huwelijk!”
(Arie & Carola van Esch)

Pianist huwelijk boeken

Wordt er door u een pianist gezocht voor op uw bruiloft en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave en om uw persoonlijke wensen met ons te bespreken.