Pianist gouden bruiloft

pianist gouden bruiloftOp zoek naar een pianist gouden bruiloft? De afgelopen jaren heeft pianist Vincent Boot al regelmatig de muziek op een gouden bruiloft mogen verzorgen.
En altijd was het weer een enorm succes!

Pianist Vincent Boot heeft een breed repertoire met prachtige Evergreens, maar ook Ballads en Jazz. Daarnaast speelt hij eigen improvisaties en onder andere ontspannende pianomuziek van zijn album “The Soul Flowers“.

U kunt kiezen uit sfeervolle pianomuziek op de achtergrond of voor een uitgebreider optreden, wanneer u op zoek bent naar een pianist met zangeres. Het is natuurlijk ook mogelijk om Vincent voor een andere speciale gelegenheid te boeken zoals een verjaardag, borrel, receptie, diner of als achtergrondmuziek.

En mocht er geen piano of vleugel aanwezig zijn, dan kunt u eenvoudig een piano huren of neemt pianist Vincent Boot zijn eigen digitale piano mee.
Hieronder kunt u alvast enkele pianocovers van Vincent beluisteren:

Pianist gouden bruiloft met zangeres

pianist gouden bruiloft met zangeresZangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot treden al jaren op. Samen hebben zij al vaak met veel plezier de muziek op een gouden bruiloft mogen verzorgen.

Het gezamenlijke repertoire van zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot bestaat uit rustige luisterliederen, die desgewenst kunnen overvloeien naar een meer uptempo feestprogramma. Zij stemmen hun programma graag af op uw specifieke wensen.

Dit uitgebreide programma bevat bekende covers (Engels, Spaans en Franstalig) alsmede zelf geschreven muziek. Dit zijn prachtige Nederlandstalige luisterliedjes met poëtische teksten geschreven door Kitty Valk.

Ook kunnen ze moeiteloos overschakelen naar uptempo dansmuziek. Kitty Valk is ook professioneel actrice. Zo kan zij ook een act op maat voor u maken of een vrolijke Nederlandse boerendans inzetten om uw gezelschap tot meer beweging aan te sporen. Jarenlange ervaring garandeert dat we ieder gezelschap gemakkelijk de vloer op krijgen. Een ander voorbeeld is dat zij als “mistery guest” uw gouden bruiloft opent.

Wilt u meer informatie of direct een pianist gouden bruiloft met zangeres inhuren? Neem dan gerust met ons contact op.

Reacties

“Wat was het een enorme eer dat je het diner ter gelegenheid van het 50-jarig huwelijksjubileum van mijn schoonouders van prachtig pianospel hebt voorzien! Niet alleen wij, maar ook mijn schoonouders en de andere gasten hebben ervan genoten!
Je voelde de sfeer perfect aan, je muziek keuze was top en je bent onopvallend aanwezig! Acht jaar geleden heb je tijdens ons huwelijksdiner ook gespeeld en we vonden het top dat je ook nu er weer bij was! Met zeer veel genoegen zullen we je naam noemen als de gelegenheid zich voordoet en zodra wij weer iets te vieren hebben, dan hoor je weer van ons 😉! Bedankt, Vincent!” (mevrouw R. Swinkels, optreden De Karpendonkse Hoeve, Eindhoven) – pianist gouden bruiloft

“De prachtige pianomuziek van Vincent tijdens de 50-jarige bruiloft van mijn ouders heeft zeker bijgedragen aan een goed feest. Vincent voelde de sfeer van het feest en de mensen goed aan en heeft zijn repertoire daar goed op aangepast. Namens de gasten, mijzelf én mijn ouders: hartelijk dank voor je mooie pianospel!” (mevrouw Sannes) – pianist gouden bruiloft

“Het was onze gouden bruiloft, dan zijn je familie en vrienden ook niet meer van de jongste. Maar zij werden door onze pianist 10 jaar jonger! Hoe hij stijlvol en met veel plezier alles wist te presenteren, zowel oude nummers als de laatste nieuwe. Met zijn brede repertoire wist hij goed in te spelen op onze gasten.
Mede door zijn muzikale inbreng is het voor iedereen een onvergetelijke middag geworden. Zijn persoonlijkheid gecombineerd met zijn muzikale talenten is pianist Vincent Boot voor een breed publiek aan te bevelen. Daarom was iedereen dik tevreden toen ze naar huis gingen.” (Ad en Corrie Trommelen) – pianist gouden bruiloft

“Tijdens ons 50-jarig huwelijksfeest in Breda speelde Vincent op de piano. Hij deed dit op een manier dat men van zijn spel kon genieten, maar ook dat men met elkaar kon blijven praten. De gekozen muziek werd erg door onze gasten gewaardeerd en heeft veel bijgedragen aan het succes van ons feest. Een van de gasten pakte spontaan de microfoon en vroeg om een applaus voor Vincent, dat uitbundig gegeven werd!” (de heer Kolk) – pianist gouden bruiloft