Luisterconcert

luisterconcert Vincent BootEen piano luisterconcert in theater of intiem in u woonkamer. Geniet van de ontspannende pianomuziek van pianist Vincent Boot. Sferische pianomuziek om helemaal bij weg te dromen! Laat je meenemen naar een andere plaats en ruimte door zijn pianoklanken.

Pianist Vincent Boot brengt een eigentijdse mix van covers en eigen composities en improvisaties tijdens zijn luisterconcerten. Hij brengt daarbij veel van zijn eigen werk ten gehore, waaronder nummers van zijn piano album “The Soul Flowers“.

De luisterconcerten van pianist Vincent Boot zijn zeer geschikt als intiem privé of huiskamer concert maar ook leuk om cadeau te geven!

Om een idee te krijgen van de muziek van pianist Vincent Boot kunt u hieronder enkele fragmenten beluisteren van het piano album “The Soul Flowers” Dit piano album is te koop op iTunes en bij andere online muziek winkels. Daarnaast kunt u ook eenvoudig de muziek op CD bestellen.

Luisterconcert voor seniorenluisterconcert piano

Voor senioren heeft Vincent een speciale variant ontwikkelt van zijn piano luisterconcerten. Zijn muziek voor ouderen is specifiek afgestemd op deze doelgroep en bestaat uit zijn eigen ontspannende pianomuziek en liedjes van toen. Pianist Vincent Boot heeft al veel succesvolle luisterconcerten voor senioren op zijn naam staan en vele positieve reacties hierop gekregen.

Tijdens en rond de feestdagen heeft pianist Vincent Boot een speciale kerst variant samengesteld met vrolijke kerstnummers.

Wilt u meer informatie over een piano luisterconcert voor senioren? Neem dan contact met ons op.

Piano luisterconcert op iedere locatie

Mocht er geen piano of vleugel op locatie beschikbaar zijn op locatie, dan neemt Vincent zijn eigen digitale piano mee. Zo kunt u pianist Vincent Boot ook boeken voor een luisterconcert in een kleinere ruimte waar geen plek is voor een piano.

Natuurlijk kunt u ook eenvoudig een piano huren. Wij helpen u graag mee om alle mogelijkheden te bespreken voor een luisterconcert van pianist Vincent Boot. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

luisterconcert pianist Vincent Boot