Een huwelijkscadeau waar muziek in zit

Als er iemand gaat trouwen, dan is het de gewoonte om daar een cadeau voor mee te nemen. U heeft dan een zeer ruime keuze uit allerhande verschillende cadeautjes. Pianist Vincent Boot biedt u de mogelijkheid om een huwelijkscadeau te geven dat echt uniek is. Een huwelijkskado waarvan u zeker weet dat het opvalt tussen alle andere huwelijkscadeaus.

Hij kan namelijk een liedje componeren voor het bruidspaar, dat speciaal hen is gemaakt. Een lied op maat. Uiteraard is dit ook een mooi cadeau om aan uw partner te geven als u deze eens echt wilt verrassen! Wilt u een muzikaal huwelijkscadeau met persoonlijke tekst, dan helpen wij u graag.

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden van dit bijzondere huwelijkscadeau te bespreken.

Opvallen tussen andere huwelijkscadeaus

huwelijkscadeauDe officiële website van pianist Vincent Boot is www.pianistbreda.nl. Hij is een bijzondere pianospeler die een graag geziene gast is op alle soorten feesten, partijen en andere gelegenheden. Pianist Vincent Boot is de man die ervoor zorgt dat een huwelijk echt onvergetelijk wordt. Maar die er ook voor zorgt dat een begrafenis een extra emotionele diepte krijgt.

Op zijn website vindt u meer informatie over pianist Vincent Boot, met onder andere zijn contactinformatie en een overzicht van alle gelegenheden waar pianist Vincent Boot voor te boeken is. Hier vindt u ook het repertoire dat pianist Vincent Boot normaal gesproken speelt, alsmede enkele voorbeelden van het pianospel van Vincent Boot.

En mocht u erg geen vleugel of piano op de locatie aanwezig zijn dan neemt Vincent zijn eigen digitale piano mee of kunt u een piano huren.

Meer weten over dit unieke huwelijkscadeau?

huwelijkscadeauAls u een uniek huwelijkskado wilt geven waar iedereen het over heeft, neem dan vandaag nog contact op met pianist Vincent Boot. Hij maakt een speciaal liedje dat het bruidspaar de rest van hun leven bij zal blijven. Met zijn nummers weet Vincent Boot keer op keer weer de juiste snaar te raken. We raden u dan ook aan om gewoon eens met pianist Vincent Boot in gesprek te gaan en uw wensen aan hem kenbaar te maken. U vindt op zijn site ook enkele YouTube filmpjes waarin hij u laat horen wat hij allemaal in zijn mars heeft.

Wilt u meer informatie over een huwelijkscadeau? Neem dan gerust contact met ons op.