Repertoire pianist

repertoire pianistPianist Vincent Boot heeft al ruim tien jaar ervaring met het geven van piano optredens. Intussen heeft hij een uitgebreid repertoire weten op te bouwen, bestaande uit romantische Ballads, Top 40, Jazz, Evergreens, improvisaties en eigen composities.

Zijn piano improvisaties verzint Vincent ter plekke en vooral in de rustige nummers ligt zijn talent. Daarnaast brengt pianist Vincent Boot ook eigen werk ten gehore, waaronder nummers van zijn piano album “The Soul Flowers“. Deze nummers zijn ontstaan uit zijn piano improvisaties.

Tijdens en rond de feestdagen wordt zijn repertoire nog verder uitgebreid met vrolijke kerstmuziek.

Om een indruk te krijgen kunt u het repertoire van pianist Vincent Boot alvast bekijken. Deze lijst is niet volledig en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe nummers. Mocht u een verzoeknummer wensen neem dan gerust contact met ons op.

Pianist met zangeres

pianist met zangeres repertoireBent u op zoek naar een pianist met zangeres? Dan kunt u pianist Vincent Boot ook boeken met zangeres Kitty Valk. Samen hebben zij al veel geslaagde optredens achter de rug, waaronder bedrijfsfeesten, verjaardagen, trouwfeesten en gouden bruiloften.
Naar wens kan de muziek bescheiden op de achtergrond, of juist opvallend aanwezig zijn.

Zangeres Kitty Valk heeft prachtige luisterliederen, waarbij pianist Vincent Boot haar begeleidt op piano. Dit zijn eigen Nederlandstalige nummers met po√ętische teksten geschreven door Kitty, afgewisseld met fraaie covers.

Daarnaast is er de mogelijkheid om zangeres Kitty Valk te boeken met orkestbanden voor meer dansbare muziek. Een combinatie van beiden is ook mogelijk, zo kunnen ze u samen een nog uitgebreider muziek programma aanbieden.

Een verzoeknummer of lied op maat behoort ook tot de mogelijkheid. In overleg met u schrijft Kitty Valk dan een prachtige tekst en Vincent Boot zal daarbij passende muziek componeren.

Neem alvast een kijkje in het repertoire van zangeres Kitty Valk en beluister enkele muziekfragmenten. Wilt u nog meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.