pianist receptie

pianist receptieHeeft u iets belangrijks te vieren en bent u op zoek naar een professionele pianist voor uw receptie? Pianist receptie Vincent Boot is u graag van dienst. Hij heeft intussen al veel ervaring met het verzorgen van gepaste pianomuziek voor receptie. De pianomuziek van Vincent leent zich onder andere uitstekend voor een huwelijksreceptie, nieuwjaarsreceptie, borrel, bruiloft, evenement, valentijn, feest, huwelijk, gouden bruiloft, verjaardag, jubileum, diner, of als achtergrondmuziek in een restaurant.

Ideaal wanneer u live muziek wilt, maar niet dat het volume wordt overstemt, terwijl u wilt praten met uw gasten. Het volume van het pianospel van Vincent kan op ieder moment worden afgestemd naar wens.

Het brede repertoire van pianist Vincent Boot bestaat onder andere uit easy listening, zoals ballads, evergreens, jazz en top 40 nummers. Daarnaast speelt hij ook eigen improvisaties en composities, zoals werk van zijn piano album “The Soul Flowers” Deze nummers zijn ook op CD verkrijgbaar of bij online muziek winkels zoals iTunes.  Deze pianomuziek is ook uitstekend te gebruiken als achtergrondmuziek tijdens een receptie.

Indien er geen piano of vleugel op locatie beschikbaar is dan kan Vincent zijn digitale piano meenemen. Ook is er de mogelijkheid een piano te huren. Wilt u meer informatie of direct een pianist receptie inhuren voor pianomuziek tijdens uw receptie? Neem dan gerust contact op.
pianomuziek receptie

Pianomuziek tijdens receptie

pianomuziek tijdens receptieU wilt eens wat anders dan een CD of afspeellijst bij uw bijzondere gelegenheid? Dan is live pianomuziek tijdens uw receptie de perfecte keuze. Live muziek werkt sfeerverhogend en Vincent heeft met zijn optredens tijdens recepties de afgelopen jaren al veel positieve reacties mogen ontvangen.
Ook bestaat de mogelijkheid om pianist Vincent Boot samen in te huren met zangeres Kitty Valk. Samen brengen zij u heerlijke live piano achtergrondmuziek met zang. Het gezamenlijke repertoire bestaat uit sfeervolle covers, maar ook uit eigen werk: Nederlandse luisterliedjes met poëtische teksten. De muziek kan sfeervol op de achtergrond maar ook meer op de voorgrond zijn. Wij bespreken graag met u wat de wensen zijn.

Wordt er door u naar een pianist gezocht voor een receptie en wilt u meer informatie over live muziek? Of direct een zangeres of pianist boeken voor uw receptie? Neem dan gerust contact met ons op.