Pianomuziek

pianomuziekPianomuziek om heerlijk bij weg te dromen! Ik nodig u graag uit om kennis te maken met de ontspannende pianomuziek van pianist en componist Vincent Boot. Al op jonge leeftijd heeft Vincent zijn eigen bijzondere, muzikale stijl ontwikkelt. Zijn kracht ligt vooral in het improviseren op bekende nummers, maar pianist Vincent verzint ook gemakkelijk nieuwe melodieën. De afgelopen jaren heeft Vincent Boot als componist al diverse albums en singles uitgebracht, waarvan u muziek kunt beluisteren op de website. Al zijn werk is ook op iTunes en bij andere online muziekwinkels te koop.
Onlangs heeft pianist Vincent Boot een nieuw album uitgebracht met ontspannende pianomuziek. Het piano album The Soul Flowers bestaat uit 10 piano improvisaties. Al deze nummers zijn ter plekke verzonnen en nooit eerder door Vincent gespeeld. Deze pianostukken zijn puur en vol emotie.

Hieronder kunt u enkele nummers van het piano album The Soul Flowers beluisteren. Deze muziek is verkrijgbaar op CD of bij online muziekwinkels zoals iTunes. Daarnaast kunt u nog meer nummers van Vincent Boot terugvinden op deze website.

Pianist huren voor pianomuziek

rustige pianomuziekPianist Vincent Boot kunt u huren voor pianomuziek wanneer u op zoek bent naar live muziek voor een bijzondere gebeurtenis. Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd en veel positieve reacties gekregen op zijn bijzondere pianospel. Zo kunt Vincent inhuren voor live muziek bij een huwelijk, gouden bruiloft, kerst, verjaardag, jubileum, borrel, bruiloft, zakelijke bijeenkomst, evenement, valentijn, diner of receptie. Ook leent zijn prachtige pianospel zich uitstekend als rustige achtergrondmuziek in een hotel of restaurant.
Tijdens de decembermaand heeft Vincent zijn repertoire verder uitgebreid met vrolijke kerstmuziek. Gepaste muziek voor uw kerstfeest, kerstborrel of kerstdiner. Voor ieder optreden stelt Vincent een gepast repertoire samen. Wat u ook organiseert, Vincent komt graag voor u spelen! Wordt er gezocht naar een pianist met zangeres, dan kunt u Vincent ook boeken met zangeres Kitty Valk. Meer informatie over deze samenwerking kunt u uitgebreid terugvinden op deze website.

Ontspannende pianomuziek

Wilt u een pianist huren voor ontspannende pianomuziek? U kunt pianist Vincent Boot boeken voor een lig concert of intiem luisterconcert, waarbij hij voornamelijk eigen werk en improvisaties speelt. Zo speelt hij veel nummers van zijn piano album “The Soul Flowers”, maar ook improvisaties die hij op het moment zelf tijdens zijn optreden verzint.

Live pianomuziek

Vincent helpt u graag wanneer u op zoek bent naar live pianomuziek. Met zijn jarenlange ervaring als pianist en de vele positieve reacties die hij op zijn piano optredens heeft mogen ontvangen is hij de perfecte pianist voor iedere bijzondere gelegenheid. Wilt u meer informatie over live muziek van Vincent Boot? Bent u op zoek naar rustige achtergrondmuziek of wilt u meer weten over de ontspannende pianomuziek van Vincent tijdens zijn luisterconcert? Neem dan gerust contact op.

Hieronder kunt u kijken naar een piano repetitie van Vincent met eigen werk en improvisaties, zodat u alvast een indruk kunt krijgen van zijn heerlijke pianomuziek: