Piano show boeken

piano showEen piano show boeken? Met een piano show op uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, gouden bruiloft of andere feestelijke gelegenheid dat beetje extra geven, waardoor iedereen het er nog lang over heeft? Dat kan als u contact opneemt met pianist Vincent Boot. Hij is een pianist die een breed repertoire kan spelen tijdens zijn spetterende piano show. Denk daarbij onder andere aan jazz en easy listening, maar pianist Vincent Boot kan ook overweg met populaire liedjes uit de top 40! Daarnaast speel hij ook zijn eigen piano improvisaties en composities tijdens zijn piano show, waaronder nummers van zijn piano album “The Soul Flowers“.

We raden u aan om gewoon eens op www.pianistbreda.nl te kijken om daar te zien welke muziek pianist Vincent Boot allemaal voor u en uw gasten in petto heeft. Wilt u direct een piano show boeken neem dan gerust contact met ons op.

Een mooie piano show op uw feest

Een bijzonder feest is iets wat u zich nog lang wilt kunnen herinneren. Vandaar ook dat u hier elementen aan toe wilt voegen die ervoor zorgen dat uw bijzondere gelegenheid echt memorabel wordt. Met een mooie piano show uw feest opluisteren is dan een goede optie.

Op www.pianistbreda.nl vindt u de website van pianist Vincent Boot. Vincent is een echte professional, die weet hoe hij een optreden moet geven. Hij is ingeschakeld voor allerhande verschillende gelegenheden.

U kunt daarbij denken aan bruiloften en partijen, maar ook aan jubileums en begrafenissen. Pianist Vincent Boot voelt perfect aan wat een gelegenheid nodig heeft en zorgt er zo voor dat elke belevenis waar hij speelt bijzonder wordt.

Piano show met professionele pianist

Vincent Boot is een professionele pianist die een ware passie heeft voor muziek. Heeft u op de locatie waar u de pianoshow wilt gaan houden geen piano staan? Dan neemt Vincent zelf een digitale piano mee om de muziek op te spelen. Daarnaast kunt u ook een vleugel of piano huren. In de decembermaand kunt u Vincent ook inhuren voor een piano kerstshow met sfeervolle kerstmuziek.

Piano show met zangeres

piano show met zangeresPianist Vincent Boot werkt daarnaast samen met zangeres Kitty Valk. Wanneer op zoek bent naar een pianist met zangeres om een uitgebreide piano show te verzorgen, dan bent u bij hen aan het juiste adres. Zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot hebben een repertoire bestaande uit onder andere uit Jazz, Soul, Ballads en Evergreens.  Daarnaast hebben zij hun eigen mooie luisterliederen “Vleugels van Bont”. Nederlandstalige nummers met poëtische teksten geschreven door Kitty.

De mogelijkheid bestaat ook dat zij met rustige muziek beginnen en later overvloeien naar meer uptempo dansmuziek. Zo kunnen zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot uw hele feest met een piano show muzikaal omlijsten.

Samen maken ze voor u een fantastische piano show. Ook bestaat de mogelijkheid dat zij een muziekstuk voor u schrijven. Een lied op maat. Op de website van pianist Vincent Boot vindt u meer informatie over alle mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over een piano show met zangeres.