Vincent Boot pianist 2017

 

Pianist boeken in Zeeland

Wilt u een pianist boeken in Zeeland voor sfeervolle piano achtergrondmuziek tijdens uw huwelijksreceptie, gouden bruiloft, jubileum of andere speciale gelegenheid? Dan bent u bij pianist Vincent Boot aan het juiste adres. Met een breed repertoire bestaande uit ballads, jazz, evergreens, eigen composities en improvisaties is Vincent de ideale pianist voor iedere bijzondere gelegenheid.

Mocht er op locatie geen akoestische piano of vleugel aanwezig zijn, dan neemt hij een eigen instrument (elektrische piano) mee. Ook kan hij eventueel voor een extra versterker zorg dragen.

Optreden met zangeres/actrice Kitty Valk

Wilt u een uitgebreider programma met zang boeken dan wil ik u graag wijzen op de samenwerking met Kitty Valk. Ons repertoire bestaat uit rustige luisterliederen, die desgewenst kunnen overvloeien naar een meer uptempo feestprogramma. Ons uitgebreide programma bevat bekende covers (Engels, Spaans en Franstalig) alsmede zelf geschreven, Nederlandstalige luisterliedjes.

Omdat Kitty Valk een professioneel actrice is met een ruime ervaring aan presentatie en theatrale werkzaamheden, behoort het verzorgen van een act of gastoptreden tot de mogelijkheid. Voor meer informatie over Kitty Valk, haar repertoire, of theatrale optredens klik hier.

Lied op maat: een uniek cadeau!

Geheel naar wens kan ik een muziekstuk componeren. Instrumentaal of in samenwerking met Kitty Valk. Zij kan daarbij een prachtige tekst schrijven in samenspraak met u. Meer informatie klik hier.