Pianist Valentijn

pianist valentijn | ValentijnsdagPianist Valentijn brengt u romantische pianomuziek met Valentijn of Valentijnsdag. Voor u geliefde of wanneer u extra sfeer wilt geven in uw hotel of restaurant op deze bijzondere dag. Pianist Vincent Boot is u graag van dienst. Zijn pianomuziek leent zich uitstekend voor Valentijn of Valentijnsdag. Met een uitgebreid repertoire bestaande uit romantische easy listening pianocovers zoals Evergreens en Ballads is Vincent de ideale pianist om Valentijnsdag muzikaal te omlijsten. Daarnaast brengt Vincent ook zijn eigen composities en improvisaties ten gehore, zoals muziek van zijn piano album “The Soul Flowers“. Heerlijke muziek om bij weg te dromen! Vincent legt in zijn pianospel veel emotie. Liefde is voor hem een sterkte kracht die is terug te vinden in al zijn muziek.

De mogelijkheid bestaat ook om uw geliefde te verrassen met een serenade of een intiem piano concert op Valentijnsdag. Informeer gerust naar de mogelijkheden of neem contact op om uw wensen te bespreken. Vincent is niet alleen pianist maar ook componist. Het is ook mogelijk dat hij een lied op maat schrijft voor uw Valentijn.

Beluister hieronder enkele romantische piano covers om alvast in romantische sferen te komen:

Pianist Valentijnsdag boeken – een serenade of persoonlijk lied voor uw Valentijn

pianist Valentijn | ValentijnsdagWanneer u een persoonlijk lied wilt geven als cadeau aan uw Valentijn op Valentijnsdag, dan kan Vincent een prachtig instrumentaal muziekstuk componeren. Wilt u daarbij een persoonlijke tekst, dan schrijft Vincent dit in samenspraak met u en indien u dit op prijs stelt werkt hij samen met tekstdichter/zangeres Kitty Valk. Samen hebben Kitty en Vincent al diverse nummers geschreven, waaronder prachtige Nederlandstalige luisterliedjes.

Het is ook mogelijk om pianist Vincent Boot samen te boeken met zangeres Kitty Valk op Valentijnsdag of voor een andere speciale gelegenheid. Samen hebben ze een nog uitgebreider repertoire aan romantische liederen en daarnaast is Kitty Valk ook actrice. Zo kan ze een act op maat maken om bijvoorbeeld uw Valentijn eens extra te verrassen met een serenade in een bijzondere uitvoering.

Wordt er door u naar een pianist gezocht voor Valentijnsdag en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.