Pianist Utrecht boeken

Pianistpianist Utrecht Utrecht boeken? Bent u op zoek naar een pianist in Utrecht voor een bijzondere gelegenheid zoals een feest, gouden bruiloft, verjaardag jubileum, huwelijksreceptie, diner, borrel? Pianist Utrecht, Vincent Boot is u graag van dienst! Vincent heeft een uitgebreid repertoire bestaande uit easy listening covers, zoals top 40, jazz, evergreens en ballads. Daarnaast speelt hij graag zijn eigen composities en improvisaties, waaronder werk van zijn piano improvisatie album “The Soul Flowers”. Wanneer er wordt gezocht naar live pianomuziek in Utrecht dan bent u bij Vincent Boot aan het juiste adres. Tijdens en rond de kerstdagen is het repertoire van pianist Utrecht verder uitgebreid met gezellige kerstmuziek. Deze muziek leent zicht uitstekend voor een kerstborrel, kerstdiner of kerstfeest. Vincent heeft al veel ervaring met het geven van piano optredens door het hele land en heeft ook al regelmatig in Utrecht voor live pianomuziek mogen zorgen.

Ook wanneer er op locatie in Utrecht geen akoestische piano of vleugel aanwezig is kunt u Vincent huren voor een optreden. Hij neemt dan zijn eigen instrument (elektrische piano) mee. Heeft u nog vragen of wilt u pianist Utrecht direct boeken? Neem dan gerust contact met ons op.

Pianist Utrecht huren met zangeres

pianist Den Bosch met zangeresWilt u pianist Utrecht liever huren met een zangeres? Wordt er gezocht naar een pianist met zangeres voor een optreden in Utrecht? Dan zijn pianist Vincent Boot en zangeres Kitty Valk u graag van dienst. Het gezamenlijke repertoire is nog breder en daarom heeft u nog meer mogelijkheden qua muzikale invulling van een optreden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een complete trouwdag in Utrecht muzikaal te omlijsten. Zangeres Kitty Valk en pianist Utrecht kunnen beginnen met rustige pianomuziek met zang tijdens het huwelijksdiner en later overgaan naar een meer uptempo programma. Op deze website kunt u muziekfragmenten en meer informatie over het gezamenlijke repertoire van zangeres Kitty Valk en pianist Utrecht terugvinden. Kitty Valk is tevens professioneel actrice. Zo kan ze ook voor u een act op maat samenstellen. Tijdens en rond de kerst kunt u hen ook boeken voor een sfeervolle kerstshow.

Wilt u pianist Utrecht met zangeres boeken? Neem dan gerust contact met ons op en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Pianist Utrecht op Facebook

Blijf op de hoogte van de nieuwste muzikale ontwikkelingen van pianist Utrecht en volg Vincent op Facebook. Daarnaast speelt Vincent Boot regelmatig live piano op zijn Facebook pagina.