Pianist trouwen

pianist trouwenOp zoek naar een pianist voor uw trouwen? Als u gaat trouwen zijn er veel dingen die geregeld moeten worden. Wilt u geen omkijken hebben naar de muziek op uw trouwdag? Dan kunt u bij pianist Vincent Boot terecht. Met zijn uitgebreide ervaring kunt u de muzikale invulling op uw trouwdag geheel aan hem overlaten. Vincent kan muzikaal perfect op zijn publiek inspelen wanneer hij een piano optreden geeft. Zijn pianomuziek bestaat uit vele uiteenlopende muziekstijlen, zoals nummers uit de top 40 maar ook uit Evergreens en romantische Ballads.
Daarnaast is Vincent ook componist en speelt hij veel eigen werk en improvisaties. Zijn muziek is te koop via de website, iTunes en bij andere online muziekwinkels. Kortom: Vincent heeft een uitgebreid repertoire met heerlijke romantische muziek voor als u gaat uw trouwen .

Pianist trouwen boeken

U kunt pianist Vincent Boot eenvoudig boeken via de website. Of u nu gaat trouwen in Breda, Rotterdam of Amsterdam: waar u ook gaat trouwen, Vincent komt graag voor u spelen! En wanneer er op uw trouwen geen piano aanwezig is bestaat de mogelijkheid om Vincent in te huren. In dat geval zorgt hij zelf voor een digitale piano en eventuele versterker. Wilt u meer weten of deze pianist voor uw trouwen boeken? Voel u vrij om met ons contact op te nemen.

Pianist met zangeres trouwen

zangeres trouwenWilt u een pianist met zangeres voor uw trouwen huren? Ook dan is Vincent u graag van dienst! Zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot werken al meer dan tien jaar samen en zijn intussen perfect op elkaar ingespeeld. Zij kunnen de muziek op uw trouwdag van A tot Z regelen. Van de ceremonie aan het begin van de trouwdag, piano en zang achtergrondmuziek tijdens receptie en dansmuziek op het huwelijksfeest tot in de late uurtjes.

De muziek op uw trouwen is bij pianist Vincent Boot en zangeres Kitty Valk in uitstekende handen! Het gezamenlijke repertoire is zeer uitgebreid en bevat niet alleen covers maar ook prachtig, eigen werk. Deze nummers zijn heerlijk als achtergrondmuziek tijdens uw receptie of huwelijksdiner wanneer u gaat trouwen. De piano covers met zang bestaan uit Nederlandse, Engelse, Spaanse, Franse en Italiaanse nummers. Met hun brede repertoire en jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften, kunnen zij uw trouwen muzikaal in zijn geheel perfect voor u verzorgen.

Live muziek trouwen

Naast alle eerder genoemde mogelijkheden is het ook mogelijk dat Kitty Valk een act op maat maakt voor uw trouwen.  Kitty Valk is niet alleen zangeres maar ook professioneel actrice. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid dat Vincent een instrumentaal nummer voor u componeert, een lied op maat. Ook leuk om cadeau te geven wanneer iemand gaat trouwen. U kunt ook kiezen voor een muziekstuk met zang. In dat geval werkt Vincent samen met Kitty Valk. Zij zal dan in samenspraak met u mooie tekst schrijven.

Piano muziek trouwen

Piano muziek trouwenOp zoek naar piano muziek voor uw trouwen? Pianist Vincent Boot komt graag de muziek op uw trouwdag verzorgen. Zijn rustige pianospel leent zich uitstekend als achtergrondmuziek voor uw huwelijksdiner of receptie. Maar u kunt Vincent ook inhuren wanneer u niet gaat trouwen, bij een andere feestelijke gelegenheid. U kunt hierbij denken aan een nieuwjaarsreceptie, verjaardag, jubileum, evenement of feest. In de maand december kunt u Vincent boeken met een uitgebreid kerstrepertoire voor uw kerstviering, kerstborrel of kerstdiner.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden wat betreft live muziek op uw trouwen? Bekijk de website voor meer informatie of neem direct contact met ons op en wij informeren u graag naar alle mogelijkheden!

Om alvast een indruk te krijgen van het pianospel van Vincent kunt u hieronder een pianocover van Katie Melua, “Nine Million Bicycles” beluisteren: