Pianist Tilburg

pianist Tilburg

Pianist Tilburg boeken? Heeft u iets te vieren en wordt er naar een pianist gezocht in Tilburg? Dan bent u bij pianist Tilburg aan het juiste adres. Pianist Vincent Boot verzorgd al jaren de achtergrondmuziek tijdens huwelijksreceptie, gouden bruiloft, valentijn, jubileum, feestverjaardag, bruiloft, evenement, receptie of andere speciale gelegenheid. Zijn pianomuziek leent zich ook uitstekend als achtergrondmuziek in een hotel of restaurant.

Zo heeft hij ook in Tilburg al diverse piano optredens door de jaren heen gegeven. Met een breed repertoire bestaande uit ballads, jazz, evergreens en top 40 is Vincent de ideale pianist voor iedere speciale gelegenheid. Ook wanneer u een borrel heeft of diner. Pianist Vincent Boot is ook te boeken voor een intiem pianoconcert of luisterconcert. Dan brengt hij zijn eigen improvisaties en composities ten gehore, waaronder nummers van zijn piano album “The Soul Flowers“.

Mocht er op locatie in Tilburg geen akoestische piano of vleugel aanwezig zijn, dan neemt Vincent een eigen instrument (digitale piano) mee. Ook kan hij eventueel voor een extra versterker zorg dragen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een piano te huren. Wilt u meer informatie of pianist Tilburg direct huren? Neem dan contact met ons op.

Hieronder kunt u enkele muziekfragmenten beluisteren van pianist Tilburg om alvast in de stemming te komen:

Pianist Tilburg boeken met zangeres

pianist Tilburg boeken Wilt u pianist Tilburg boeken met zangeres? Dan zijn we u ook graag van dienst. U kunt Vincent Boot boeken samen met zangeres Kitty Valk. Samen hebben zij een nog uitgebreider repertoire. Samen kunnen zij bijvoorbeeld uw hele trouwdag muzikaal omlijsten. Van rustige pianomuziek met zang tijdens receptie tot dansfeest in de avonduren!

Het gezamenlijke repertoire van zangeres Kitty Valk en pianist Tilburg kunt u terugvinden op de website. Het repertoire bestaat uit covers maar ook uit eigen nummers, ofwel prachtige Nederlandstalige luisterliedjes. Daarnaast is Kitty ook actrice en bestaat een act op maat ook tot de mogelijkheid. Wilt u een pianist Tilburg met zangeres boeken? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op en informeer naar alle mogelijkheden.

Pianist Tilburg op Facebook

Volg pianist Tilburg op Facebook en blijf op de hoogte van zijn nieuwste muzikale ontwikkelingen. Ook gaat Vincent regelmatig live op zijn Facebook pagina, zodat u hem ook live aan het werk kunt zien.