Pianist boeken in Rotterdam

pianist Rotterdam

Pianist Rotterdam boeken? Wordt er naar een pianist met sfeervolle piano achtergrondmuziek gezocht voor huwelijksreceptie, gouden bruiloft, jubileum, diner, borrel, verjaardag of andere speciale gelegenheid in Rotterdam? Dan bent u bij pianist Vincent Boot aan het juiste adres. Met een breed repertoire bestaande uit ballads, jazz, evergreens, eigen composities en improvisaties is pianist Vincent de ideale pianist voor iedere bijzondere gelegenheid waarbij u graag live pianomuziek wilt hebben in Rotterdam of andere plaats. In de maand december is het repertoire uitgebreid met sfeervolle kerstmuziek. Ideaal voor een kerstborrel of kerstdiner.
Vincent heeft ruim tien jaar ervaring met het geven van piano optredens en al vele malen in Rotterdam voor live pianomuziek mogen zorgen.

Mocht er op locatie in Rotterdam geen akoestische piano of vleugel aanwezig zijn, dan neemt hij een eigen instrument (elektrische piano) mee. Ook kan hij eventueel voor een extra versterker zorg dragen. Wilt u meer informatie of pianist Rotterdam direct willen boeken, neem dan contact met ons op.

Pianist Rotterdam inhuren met zangeres

pianist Rotterdam inhuren met zangeresU kunt pianist Rotterdam ook inhuren met zangeres. Samen hebben zij een nog uitgebreider repertoire. Vincent kan zangeres Kitty Valk dan begeleiden op piano. Zij hebben samen al vele geslaagde optredens, waaronder in Rotterdam op hun naam staan. Het gezamenlijke repertoire bestaat onder andere uit Engelstalige, Nederlandstalige, Spaanstalige, Franstalige en Italiaanse nummers. Daarnaast hebben Kitty en Vincent hun eigen repertoire. Nederlandse luisterliederen met po√ętische teksten. Tijdens en rond de feestdagen is het repertoire uitgebreid met sfeervolle kerstmuziek. Perfect voor een kerstdiner of kerstborrel. En daarnaast hebben zij ook een complete kerstshow vol heerlijke live muziek.

Ook bestaat de mogelijkheid dat Kitty Valk een act opvoert, zij is niet alleen zangeres maar ook professioneel actrice. Veel is in overleg mogelijk.

Wilt u pianist Rotterdam direct boeken met zangeres? Neem dan contact met ons op.