Pianist Noord-Brabant boeken

pianist Noord-BrabantEen pianist boeken in Noord-Brabant met sfeervolle live piano achtergrondmuziek? Dan bent u bij pianist Vincent Boot aan het juiste adres! Zijn pianomuziek leent zich uitstekend voor een receptie, jubileum, gouden bruiloft, diner, borrel, verjaardag, bruiloft, feest, huwelijk, evenement, valentijn of andere bijzondere gelegenheid. Zijn pianomuziek is ook uitermate geschikt als achtergrondmuziek in een restaurant. Daarnaast geeft Vincent ook intieme piano luisterconcerten.

Met een breed repertoire bestaande uit ballads, jazz, evergreens, eigen composities en improvisaties is Vincent de ideale pianist voor iedere bijzondere gelegenheid. Wanneer er naar een pianist gezocht wordt in Noord-Brabant of in een andere provincie dan komt Vincent Boot graag voor u spelen. Vincent heeft de afgelopen jaren al op vele plaatsen in Noord-Brabant voor live pianomuziek mogen zorgen. Niet alleen in Breda waar hij als pianist gevestigd is, maar ook in Eindhoven, Roosendaal, Tilburg en andere plaatsen in Noord-Brabant.

Mocht er op locatie geen akoestische piano of vleugel aanwezig zijn, dan neemt hij een eigen instrument (elektrische piano) mee. Ook kan hij eventueel voor een extra versterker zorg dragen. Kijk op onze website voor de uitgebreide mogelijkheden en verdere informatie.

Pianist Noord-Brabant inhuren met zangeres Kitty Valk

pianist Noord-Brabant boeken met zangeresWilt u een pianist in Noord-Brabant inhuren met zangeres? Dan wil ik u graag wijzen op samenwerking van Vincent met zangeres Kitty Valk. Het gezamenlijke repertoire bestaat uit rustige luisterliederen, die desgewenst kunnen overvloeien naar een meer uptempo feestprogramma. Het uitgebreide muziek programma bevat bekende covers (Engels, Spaans en Franstalig) alsmede zelf geschreven, Nederlandstalige luisterliedjes. Samen hebben zij intussen op vele locaties in Noord-Brabant de muziek succesvol mogen verzorgen In december is het repertoire uitgebreid met sfeervolle kerstmuziek. Gezellige kerstnummers voor kerstdiner of kerstborrel, maar ook een muzikale kerstshow behoort tot de mogelijkheid.

Naast zangeres is Kitty Valk ook professioneel actrice is met een ruime ervaring aan presentatie en theatrale werkzaamheden, behoort het verzorgen van een act op maat of gastoptreden tot de mogelijkheid. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of pianist Noord-Brabant direct inhuren met zangeres? Neem dan gerust contact met ons op.

Lied op maat: een uniek cadeau!

Geheel naar wens kan Vincent een muziekstuk voor u componeren, een lied op maat. Instrumentaal of in samenwerking met Kitty Valk. Zij kan daarbij een prachtige tekst schrijven in samenspraak met u. Meer informatie over een lied op maat kunt u terugvinden op de website.