pianist jubileum boeken

pianist jubileumPianist jubileum boeken? Bij pianist Vincent Boot bent u aan het juiste adres wanneer u een pianist wilt inhuren voor uw jubileum. Vincent heeft de afgelopen jaren volop ervaring opgebouwd met het verzorgen van live pianomuziek bij diverse gelegenheden. Heeft u een jubileum te vieren of een andere speciale gelegenheid zoals een verjaardag, bruiloft, receptie, diner, gouden bruiloft of borrel waarbij u live pianomuziek wilt? Vincent helpt u graag aan de gepaste muziek. Met een breed repertoire, waaronder jazz, ballads, evergreens en top 40 nummers is Vincent Boot de perfect pianist voor iedere bijzondere gelegenheid. Daarnaast brengt Vincent ook zijn eigen improvisaties en composities ten gehore, zo ook nummers van zijn piano album “The Soul Flowers”. Pianist Vincent Boot speelt graag op uw jubileum maar ook als u zelf een jubilaris wilt verrassen met een live piano optreden dan kunt u bij pianist Vincent Boot terecht. En mocht er geen piano op de feest locatie aanwezig zijn dan kan Vincent zijn eigen instrument meenemen. Informeer gerust naar alle mogelijkheden wanneer u een pianist voor een jubileum wilt huren.

Pianist jubileum inhuren met zangeres

pianist jubileum inhuren met zangeresEen pianist voor jubileum inhuren met zangeres? Ook dan bent u bij pianist Vincent Boot aan het juiste adres. Vincent treedt ook al vele jaren succesvol op samen met zangeres Kitty Valk. Zo hebben zij ook op een jubileum al regelmatig de muziek mogen verzorgen. Samen kunnen zij u een nog uitgebreider repertoire aanbieden tijdens uw jubileum. Naast sfeervolle covers hebben zij in hun repertoire ook eigen nummers: prachtige Nederlandstalige luisterliederen. Kitty Valk is niet alleen zangeres maar ook professioneel actrice. Zo kan Kitty ook de jubilaris extra in het zonnetje zetten met een leuke act op maat. Informeer gerust naar alle mogelijkheden wanneer u een pianist voor uw jubileum wilt boeken met zangeres.

Een andere mogelijkheid is dat Vincent en Kitty samen een lied schrijven, een lied op maat. Een leuk en onderscheidend kado om te geven aan een jubilaris! Meer informatie over alle mogelijkheden wat betreft live pianomuziek voor een jubileum of andere gelegenheid kunt u terugvinden op de website. Heeft u verder nog vragen of wilt u direct een pianist jubileum boeken? Neem dan gerust contact op.