Pianist gezocht

pianist gezocht

Pianist gezocht voor een bijeenkomst? Vaak wordt er naar een pianist gezocht voor stijlvolle achtergrondmuziek bij een feestelijke gelegenheid, zoals een receptie, verjaardag, verjaardag, jubileum, of evenement. Want live pianomuziek is sfeerverhogend en makkelijk inzetbaar voor veel bijzondere gelegenheden. Zoekt u naar live pianomuziek voor uw trouwen, borrel, diner, gouden bruiloft of in uw restaurant? Als er naar een pianist gezocht wordt die muzikaal breed inzetbaar is, dan is Vincent Boot de juiste persoon.

Vincent Boot speelt met succes al vele jaren als professioneel pianist door heel Nederland en heeft intussen ruime ervaring opgebouwd met zijn pianospel tijdens veel uiteenlopende, bijzondere gelegenheden. Intussen heeft hij dan ook al veel positieve referenties op zijn naam staan.

Pianist gezocht bruiloft

pianist gezocht bruiloftVaak wordt er naar een pianist gezocht om een bruiloft, huwelijk of trouwerij met romantische muziek te omlijsten. Ook dan is Vincent Boot de geschikte pianist. Hij kan met zijn fraaie pianospel hier de juiste muzikale invulling aan geven.

Het repertoire van Vincent is zeer divers en bestaat uit een breed aantal muziekstijlen, waarover u meer informatie kunt terugvinden op zijn website. Ook speelt pianist Vincent Boot zijn eigen werk, waaronder improvisaties op de pianomuziek van zijn album “The Soul Flowers“.

Pianist gezocht met zangeres

pianist gezocht met zangeresWordt er een pianist gezocht met zangeres? Dan wijzen we u graag op de samenwerking van pianist Vincent Boot met zangeres Kitty Valk. Samen hebben zij een nog uitgebreider repertoire bestaande onder andere uit bijzondere uitvoeringen van Nederlandse, Spaanse, Franse en Italiaanse nummers.

Ook hebben zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot hun eigen geschreven nummers: warme Nederlandstalige luisterliedjes met poëtische teksten geschreven door Kitty Valk. Deze liedjes kunt u ook boeken als apart programma of privé concert onder de naam “Vleugels van Bont”.

De covers en eigen nummers zijn ook zeer geschikt voor een huwelijksceremonie, verjaardagscadeau of tijdens een begrafenis. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat Vincent en Kitty een persoonlijk muziekstuk voor u componeren, een lied op maat. U kunt kiezen uit een instrumentaal stuk of met een bijzondere tekst erbij, geschreven door Kitty Valk. Er is in overleg veel mogelijk. Deze tekstdichter is ook een zeer getalenteerde, professionele actrice met rijke ervaring. Zo kan Kitty met haar talenten ook een unieke act op maat voor u maken. Kortom: ook wanneer er door u naar een pianist gezocht wordt met actrice dan zijn wij u graag van dienst

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt als u op zoek bent naar een pianist met zangeres of actrice. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden!

pianist gezocht

Pianist gezocht voor huiskamerconcert

En wordt er naar een pianist gezocht voor het geven van een huiskamerconcert dan geeft Vincent hier ook graag de perfecte muzikale invulling aan. Zo bestaat de mogelijkheid dat hij voor u een intiem luisterconcert verzorgt met fraaie, eigen liederen al dan niet in combinatie met zangeres Kitty Valk.

Indien er geen vleugel of piano op locatie aanwezig is, dan kunt u pianist Vincent Boot gewoon boeken. In dit geval neemt hij zijn eigen instrument, een digitale piano mee. Eventueel kan hij ook voor een versterking of boxen zorgen.

Pianist gezocht met kerst

Ook wanneer er naar een pianist gezocht wordt tijdens of rond de kerst met een passend kerstrepertoire dan kunt u bij Vincent terecht. In de maand december heeft hij zijn repertoire verder uitgebreid met sfeervolle kerstmuziek voor uw kerstviering, kerstborrel of kerstdiner.

Wordt er naar een pianist gezocht om de sfeer te verhogen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder om alle mogelijkheden te bespreken.

Luister hieronder alvast naar het pianospel van Vincent Boot om alvast in de stemming te komen: