Pianist feest boeken

pianist feest

Pianist feest boeken? Wordt er gezocht naar een pianist met sfeervolle piano achtergrondmuziek voor een feest? Wanneer u op zoek bent naar een pianist voor een feest zoals een huwelijksreceptie, gouden bruiloft, verjaardag jubileum, diner of borrel, dan bent u bij pianist Vincent Boot aan het juiste adres. Met een breed repertoire bestaande uit easy listening zoals ballads, jazz, soul, evergreens, eigen composities en improvisaties is pianist Vincent Boot de perfecte pianist voor ieder feest waarbij u graag live pianomuziek wilt hebben. In de decembermaand is het repertoire uitgebreid met sfeervolle kerstmuziek. Ideaal voor een kerstfeest, kerstborrel of kerstdiner. Vincent heeft de afgelopen jaren al vaak op een feest succesvol voor pianomuziek mogen zorgen.

Mocht er op de feest locatie geen piano of vleugel aanwezig zijn, dan neemt Vincent zijn eigen instrument (elektrische piano) mee. Ook kan hij eventueel voor een extra versterker zorgen. Wilt u meer informatie of direct pianist feest boeken? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Pianist feest huren met zangeres

pianist feest met zangeresWilt u liever een pianist voor uw feest huren met zangeres? Wordt er gezocht naar een pianist met zangeres voor uw feest, dan kunt u pianist Vincent Boot ook inhuren met zangeres Kitty Valk. Samen hebben zij een nog uitgebreider repertoire voor u. Zo kunnen zij bijvoorbeeld uw hele trouwfeest muzikaal omlijsten Van rustige pianomuziek met zang tijdens de receptie tot uptempo muziek voor een dansfeest in de avonduren. Tijdens en rond de feestdagen kunt u hen ook boeken voor een onvergetelijke kerstshow.

Het gezamenlijke repertoire van zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot kunt u eenvoudig terugvinden op de website. Het repertoire bestaat uit covers maar ook uit eigen nummers, ofwel prachtige Nederlandstalige luisterliedjes. Daarnaast is Kitty ook actrice en bestaat een act op maat ook tot de mogelijkheid.Wij overleggen graag met u welke muziek u het liefst voor uw feest wilt hebben.

Wilt u direct een pianist met zangeres boeken voor uw feest? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op en informeer naar alle mogelijkheden.