Pianist evenement boeken

pianist evenementEen pianist voor uw evenement boeken? Pianist Vincent Boot is u graag van dienst. Vincent heeft veel ervaring opgebouwd en al diverse keren als pianist op een evenement de muziek mogen verzorgen. Zijn repertoire is erg breed en inzetbaar voor uiteenlopende speciale gelegenheden. Het is mogelijk dat zijn pianomuziek op de achtergrond aanwezig is maar ook op de voorgrond. Het volume kunt u desgewenst met Vincent naar wens afstemmen. Het uitgebreide repertoire bestaat uit Evergreens, Ballads, Jazz, Soul en Top 40, maar ook uit zijn eigen improvisaties en composities. Zijn improvisaties verzin hij ter plekke en daarnaast brengt hij als pianist eigen werk ten gehore tijdens uw evenement. Zo weet Vincent altijd de juiste snaar te raken.

U kunt Vincent niet alleen als pianist voor uw evenement huren, maar ook voor een andere gelegenheid waarbij een pianist gezocht wordt voor live muziek om de sfeer te verhogen. Denk daarbij aan een feest, zakelijke bijeenkomst, huwelijk, gouden bruiloft, kerst, verjaardag, jubileum, borrel, bruiloft, diner of receptie . In de decembermaand speelt Vincent ook sfeervolle kerstmuziek voor bij een kerstborrel of kerstdiner. Ook is het mogelijk om pianist Vincent Boot dan te huren voor een piano kerstshow. Kijk gerust eens op de website voor alle mogelijkheden. Wilt u direct een pianist evenement huren neem dan gerust contact op.

Pianist evenement huren met zangeres

pianist evenement met zangeresOok wanneer u een pianist voor uw evenement wilt huren met zangeres kunt u bij Vincent terecht. Pianist Vincent Boot werkt al jaren nauw samen met zangeres Kitty Valk. Al vele malen hebben zij de muziek tijdens een evenement succesvol mogen opluisteren.
Samen hebben zij een nog uitgebreider repertoire, maar bestaat ook de mogelijkheid dat zij van achtergrondmuziek naar een meer uptempo muziek programma overgaan. Vincent kan zangeres Kitty Valk ondersteunen met pianomuziek tijdens uw evenement, maar Kitty kan zich ook laten begeleiden door orkestbanden. Daarnaast is Kitty Valk ook professioneel actrice. De mogelijkheid bestaat ook dat zijn een act op maat voor uw evenement maakt, om alles nog meer bijzonder te maken. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u direct een pianist evenement huren met zangeres neem dan gerust contact op.