Pianist Eindhoven boeken

pianist EindhovenPianist Eindhoven boeken voor professionele piano achtergrondmuziek tijdens uw receptie, gouden bruiloft, verjaardag, borrel, diner, bruiloft, valentijn, jubileumevenement, feest of andere speciale gelegenheid? Dan bent u bij pianist Vincent Boot aan het juiste adres. Zijn repertoire bestaat veel verschillende muziek, zoals ballads, jazz, evergreens en eigen improvisaties. Tijdens en rond de kerstdagen is het repertoire uitgebreid met sfeervolle kerstmuziek. U kunt Vincent dan ook inhuren voor uw kerstfeest, kerstborrel of kerstdiner. Ook is het mogelijk om Vincent in te huren voor een intiem luisterconcert.
Daarnaast speelt
Vincent zijn eigen composities, waaronder werk van zijn piano album “The Soul Flowers“. Kortom: wanneer er een naar pianist gezocht wordt in Eindhoven dan bent u bij Vincent aan het juiste adres.

Pianist Vincent Boot heeft intussen al jarenlang ervaring met het geven van piano optredens door het hele land. Ook in Eindhoven heeft hij als pianist al regelmatig gespeeld.

Mocht er geen piano aanwezig zijn op locatie in Eindhoven dan kunt u Vincent ook boeken. Hij neemt dan zijn eigen digitale piano mee. Daarnaast kunt u eenvoudig een piano huren.

pianist Eindhoven inhuren met zangeres

pianist Eindhoven inhuren met zangeresU kunt pianist Eindhoven ook inhuren met zangeres. Samen hebben zij een nog uitgebreider repertoire. Vincent kan zangeres Kitty Valk dan begeleiden op piano. Zij hebben samen al vele geslaagde optredens, waaronder in Eindhoven op hun naam staan. Het gezamenlijke repertoire bestaat onder andere uit Engelstalige, Nederlandstalige, Spaanstalige, Franstalige en Italiaanse nummers. Daarnaast hebben Kitty en Vincent hun eigen repertoire. Nederlandse luisterliederen met poëtische teksten. Tijdens en rond de feestdagen is het repertoire uitgebreid met sfeervolle kerstmuziek. Perfect voor een kerstdiner of kerstborrel. En daarnaast hebben zij ook een complete kerstshow vol heerlijke live muziek.

Ook bestaat de mogelijkheid dat Kitty Valk een act opvoert, of een act op maat voor u maakt. Zij is niet alleen zangeres maar ook professioneel actrice. Veel is in overleg mogelijk

Wilt u pianist Eindhoven direct boeken met zangeres? Neem dan contact met ons op.