Pianist Dordrecht boeken

pianist Dordrecht

Pianist Dordrecht boeken? Wordt er gezocht naar een pianist met sfeervolle piano achtergrondmuziek in Dordrecht voor een feest, jubileum, borrel, bruiloft, evenement, huwelijksreceptie, gouden bruiloft, diner, verjaardag of andere speciale gelegenheid? Dan bent u bij pianist Vincent Boot aan het juiste adres. Met een breed repertoire bestaande uit ballads, jazz, evergreens, eigen composities en improvisaties is pianist Vincent de ideale pianist voor iedere bijzondere gelegenheid waarbij u graag live pianomuziek wilt hebben. Vincent heeft ruim tien jaar ervaring met het geven van piano optredens en al vele malen in Dordrecht voor live pianomuziek mogen zorgen.

Mocht er op de locatie in Dordrecht geen akoestische piano of vleugel aanwezig zijn, dan neemt hij een eigen instrument (elektrische piano) mee. Ook kan hij eventueel voor een extra versterker zorg dragen. Wilt u meer informatie of pianist Dordrecht direct willen boeken, neem dan contact met ons op.

Pianist Dordrecht huren met zangeres

pianist Dordrecht met zangeresWilt u pianist Dordrecht huren met zangeres? Wordt er gezocht naar een pianist met zangeres in Dordrecht, dan wijs ik u graag op de samenwerking van pianist Vincent Boot met zangeres Kitty Valk. Samen hebben zij een nog breder repertoire. Zo kunnen zij bijvoorbeeld uw hele trouwdag muzikaal omlijsten. Van rustige pianomuziek met zang tijdens receptie tot dansfeest in de avonduren.

Het gezamenlijke repertoire van zangeres Kitty Valk en pianist Dordrecht kunt u terugvinden op de website. Het repertoire bestaat uit covers maar ook uit eigen nummers, ofwel prachtige Nederlandstalige luisterliedjes. Daarnaast is Kitty ook actrice en bestaat een act op maat ook tot de mogelijkheid. Wilt u pianist Dordrecht met zangeres boeken? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op en informeer naar alle mogelijkheden.

Pianist Dordrecht op Facebook

pianist Dordrecht Stadhuis DordrechtVolg pianist Dordrecht op Facebook en blijf op de hoogte van Vincent zijn nieuwste muzikale ontwikkelingen. Ook gaat Vincent regelmatig live op zijn Facebook pagina, zodat u hem ook live aan het werk kunt zien.

Reactie op een piano optreden in Dordrecht

“Wij hebben pianist Vincent Boot mogen inhuren voor een bijeenkomst voor jubilerende ondernemers in het Stadhuis van Dordrecht. Zijn pianospel is werkelijk prachtig en paste precies bij de setting van de avond. Een informeel samenzijn, met een hapje, een drankje, (vooral) heel veel plezier en heerlijke muziek. Er zijn die avond veel complimenten gekomen over Vincent.”

Mevrouw M. de Does,
Marketingcommunicatiemedewerker bij Dordt Onderneemt