Pianist Den Haag boeken

pianist Den Haag

Pianist Den Haag boeken? Wordt er gezocht naar een pianist met sfeervolle piano achtergrondmuziek in Den Haag voor een huwelijksreceptie, gouden bruiloft, verjaardag jubileum, diner, borrel, of andere speciale gelegenheid? Dan bent u bij pianist Vincent Boot aan het juiste adres. Met een breed repertoire bestaande uit ballads, jazz, evergreens, eigen composities en improvisaties is pianist Vincent de ideale pianist voor iedere bijzondere gelegenheid in Den Haag waarbij u graag live pianomuziek wilt hebben. Tijdens de decembermaand is het repertoire uitgebreid met sfeervolle kerstmuziek. Ideaal voor een kerstfeest, kerstborrel of kerstdiner. Vincent heeft ruim tien jaar ervaring met het geven van piano optredens en al vele malen in Den Haag voor live pianomuziek mogen zorgen.

Mocht er op de locatie in Den Haag geen akoestische piano of vleugel aanwezig zijn, dan neemt Vincent zijn eigen instrument (elektrische piano) mee. Ook kan hij eventueel voor een versterker zorgen. Wilt u meer informatie of pianist Den Haag direct boeken, neem dan gerust contact met ons op.

Pianist Den Haag huren met zangeres

pianist Den Haag met zangeresWilt u pianist Den Haag huren met zangeres? Wordt er gezocht naar een pianist met zangeres in Den Haag? Dan wijs ik u graag op de samenwerking van pianist Vincent Boot met zangeres Kitty Valk. Samen hebben zij een nog breder repertoire. Zo kunnen zij bijvoorbeeld uw hele trouwdag in Den Haag een muzikale invulling geven. Van rustige pianomuziek met zang tijdens receptie tot dansfeest in de avonduren. Tijdens en rond de feestdagen kunt u hen ook boeken voor een muzikale kerstshow.

Het gezamenlijke repertoire van zangeres Kitty Valk en pianist Den Haag kunt u terugvinden op de website. Het repertoire bestaat uit covers maar ook uit eigen nummers, ofwel prachtige Nederlandstalige luisterliedjes. Daarnaast is Kitty ook actrice en bestaat een act op maat ook tot de mogelijkheid. Wilt u pianist Den Haag met zangeres boeken? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op en informeer naar alle mogelijkheden.

Pianist Den Haag op Facebook

Volg pianist Den Haag op Facebook en blijf op de hoogte van Vincent zijn nieuwste muzikale ontwikkelingen. Ook gaat Vincent regelmatig live op zijn Facebook pagina, zodat u hem ook live aan het werk kunt zien.