Pianist bruiloft

pianist bruiloftPianist bruiloft met romantische pianomuziek. Pianist Vincent Boot heeft de perfecte piano muziek om de dag van uw leven een persoonlijke noot te geven. En of u nu gaat trouwen in Breda, Rotterdam of aan de andere kant van Nederland of ver buiten de landsgrenzen, Vincent komt graag de pianomuziek op uw bruiloft verzorgen.

Uw huwelijksreceptie, borrel of diner wordt muzikaal omlijst met sfeervolle, romantische achtergrondmuziek door bruiloft pianist Vincent Boot. Het uitgebreide repertoire van pianist Vincent Boot bestaat uit covers, waaronder Jazz, Evergreens, Top 40, Ballads. Maar ook uit zijn eigen piano muziek. Zo speelt hij onder andere muziek van zijn piano album “The Soul Flowers” en improvisaties die hij ter plekke verzint.

Daarnaast kan bruiloft pianist Vincent Boot ook een eigen nummer voor u schrijven, een lied op maat. Eventueel in samenwerking met Kitty Valk die daarbij een persoonlijke tekst kan schrijven in overleg met u.

Ook wanneer er geen piano of vleugel aanwezig is op locatie dan kunt u pianist bruiloft boeken. In dat geval neemt pianist bruiloftpianist Vincent Boot zijn eigen instrument mee, een digitale piano. En in een grotere ruimte kan hij voor een versterker of boxen zorgen. Het is ook mogelijk om een vleugel of piano te huren. Eventueel kunnen wij u daarbij helpen.

Wilt u direct een pianist bruiloft boeken of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Hieronder kunt alvast wat pianomuziek beluisteren om een indruk te krijgen van pianist bruiloft Vincent Boot. Een greep uit zijn uitgebreide repertoire kunt u op de website terugvinden.

Pianist bruiloft met zangeres

pianist bruiloft met zangeresEen bruiloft pianist met zangeres boeken kan bij ons ook. Zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot hebben intussen al op heel wat bruiloften de muziek mogen verzorgen. Kortom een pianist met zangeres met uitgebreide ervaring in gezamenlijke optredens.

Het repertoire van zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot bestaat onder meer uit prachtige Ballads, Evergreens, Jazz, Spaanse, Franse, Engelse en Italiaanse nummers. Daarnaast spelen zij hun eigen nummers, luisterliedjes met po√ętische Nederlandstalige teksten geschreven door Kitty Valk.

Ook bestaat de mogelijkheid dat Kitty Valk en Vincent Boot een nieuw nummer schrijven, speciaal voor uw bruiloft. Een lied op maat. Instrumentaal of met zang, waarbij Kitty Valk een toepassende tekst kan schrijven in samenspraak met u. Ook zeer geschikt als huwelijkscadeau.pianist bruiloft

Kitty Valk is niet alleen zangeres, maar ook professioneel actrice met een ruime ervaring. Zo kan er onder andere een leuke act op maat voor u worden gemaakt.

Wilt u meer informatie of direct een pianist bruiloft met zangeres inhuren? Neem dan gerust contact met ons.

Hieronder een sfeerimpressie van een huwelijk waarbij pianist bruiloft Vincent Boot de muziek mocht verzorgen:
: