Pianist boeken

pianist boeken Pianist boeken voor een bijzondere gelegenheid die u graag op een speciale manier zou willen opluisteren? Neemt u dan eens een kijkje op www.pianistbreda.nl Dit is de website van pianist Vincent Boot, een pianist die al ruim tien jaar actief is met het verzorgen van live piano muziek bij speciale gelegenheden. Of u nu een huwelijk, receptie, jubileum, diner, verjaardag, feest, gouden bruiloft, borrel, evenement, of andere gelegenheid heeft, bij pianist Vincent Boot bent u aan het juiste adres wanneer u een pianist wilt boeken voor extra sfeer. De muziek van pianist Vincent Boot is ook zeer geschikt als achtergrondmuziek in een restaurant. En in de maand december kunt u deze pianist boeken met een sfeervol kerstrepertoire voor uw kerstfeest, kerstborrel of kerstdiner.

Een pianist boeken via deze website is heel eenvoudig. U neemt gewoon even contact met ons op en wij bekijken of uw datum een plekje kan vinden in onze planning. We willen graag zorgen dat uw avond of middag nog meer bijzonder wordt! Een pianist boeken maar er is geen piano of vleugel aanwezig op locatie? Geen probleem, dan neemt pianist Vincent Boot zijn eigen instrument, een digitale piano mee. Ook kunt u een vleugel of piano huren. Een pianist boeken? Wij denken graag met u mee.

Wilt u een pianist boeken en meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Pianist boeken voor uw speciale bijeenkomst

Pianist boeken voor uw speciale bijeenkomst? Dan bent u bij Vincent aan het juiste adres. Vincent Boot is een pianist die al vele jaren actief is. Hij kan elke gelegenheid opluisteren met pianomuziek op maat. Hij heeft een zeer uitgebreid repertoire. U kunt daarbij denken aan Easy Listening, Ballads, Jazz, Evergreens en Top 40 covers. Daarnaast speelt pianist Vincent Boot ook een groot aantal eigen improvisaties en  composities, waaronder muziek van zijn album “The Soul Flowers“. U kunt deze professionele pianist boeken voor een intiem luisterconcert met eigen nummers maar natuurlijk ook voor sfeervolle piano achtergrondmuziek. Ik verwijs u graag naar de website waarop u de uitgebreide mogelijkheden kunt terugvinden.

Wilt u een pianist boeken voor een optreden, dan wordt met Vincent uw gelegenheid pas echt speciaal. We bieden u zelfs de mogelijkheid om dit allemaal nog meer bijzonder te maken. Pianist Vincent Boot werkt namelijk veel samen met zangeres/actrice Kitty Valk.

Pianist boeken met zangeres

pianist boeken met zangeresWilt u een pianist met zangeres boeken, dan is dit zodoende ook mogelijk. Zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot verzorgen samen een programma dat helemaal op maat gemaakt kan worden. Ze zouden een avond kunnen beginnen met rustige luisterliedjes en langzaam maar zeker het tempo op kunnen voeren naar meer uptempo feestnummers.

Ook bestaat de mogelijkheid dat zij een muziekstuk voor u schrijven: een lied op maat. Instrumentaal of met tekst. Kitty zal dan in overleg met u een prachtige tekst schrijven. De mogelijkheid bestaat ook dat zij dit lied live ten gehore brengen wanneer u hen boekt voor een optreden.

Eenvoudig een pianist boeken

Op deze website kunt u eenvoudig een pianist boeken. Bij Vincent Boot bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een pianist die uw bijeenkomst op een speciale manier omlijst. Op de website van pianist Vincent Boot vindt u niet alleen meer informatie en de mogelijkheid om Vincent Boot te boeken, maar ook een aantal voorbeelden van het pianospel van deze professionele pianist. Zo krijgt u alvast een indruk van wat Vincent Boot allemaal voor u en uw gasten in petto heeft.

Wilt u direct een pianist boeken? Neem dan contact met ons op.