Pianist Amsterdam boeken

pianist Amsterdam

Pianist Amsterdam boeken? Wordt er gezocht naar een pianist met sfeervolle piano achtergrondmuziek in Amsterdam voor een huwelijksreceptie, gouden bruiloft, verjaardag jubileum, diner, borrel, of andere speciale gelegenheid? Dan bent u bij pianist Vincent Boot aan het juiste adres. Met een breed repertoire bestaande uit ballads, jazz, evergreens, eigen composities en improvisaties is pianist Vincent de ideale pianist voor iedere bijzondere gelegenheid in Amsterdam waarbij u graag live pianomuziek wilt hebben. Vincent heeft ruim tien jaar ervaring met het geven van piano optredens en al vele malen in Amsterdam voor live pianomuziek mogen zorgen.

Mocht er op de locatie in Amsterdam geen akoestische piano of vleugel aanwezig zijn, dan neemt Vincent zijn eigen instrument (elektrische piano) mee. Ook kan hij eventueel voor een versterker zorgen. Wilt u meer informatie of pianist Amsterdam direct boeken, neem dan gerust contact met ons op.

Pianist Amsterdam huren met zangeres

pianist Amsterdam met zangeresWilt u pianist Amsterdam huren met zangeres? Wordt er gezocht naar een pianist met zangeres in Amsterdam, dan wijs ik u graag op de samenwerking van pianist Vincent Boot met zangeres Kitty Valk. Samen hebben zij een nog breder repertoire. Zo kunnen zij bijvoorbeeld uw hele trouwdag in Amsterdam een muzikale invulling geven., Van rustige pianomuziek met zang tijdens receptie tot dansfeest in de avonduren.

Het gezamenlijke repertoire van zangeres Kitty Valk en pianist Amsterdam kunt u terugvinden op de website. Het repertoire bestaat uit covers maar ook uit eigen nummers, ofwel prachtige Nederlandstalige luisterliedjes. Daarnaast is Kitty ook actrice en bestaat een act op maat ook tot de mogelijkheid. Wilt u pianist Amsterdam met zangeres boeken? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op en informeer naar alle mogelijkheden.

Pianist Amsterdam op Facebook

Volg pianist Amsterdam op Facebook en blijf op de hoogte van Vincent zijn nieuwste muzikale ontwikkelingen. Ook gaat Vincent regelmatig live op zijn Facebook pagina, zodat u hem ook live aan het werk kunt zien.