Piano Kerstshow

kerstshow boekenPiano kerstshow met zang voor de feestdagen.
Bent u ook zo gek op kerst en op die heerlijk kerstliedjes? Boek dan nu pianist Vincent Boot en zangeres Kitty Valk voor een wervelende kerstshow. Samen brengen zij u vele kerstliedjes waarbij Vincent zangeres Kitty Valk begeleidt op piano. Daarnaast heeft Kitty ook nog een zeer uitgebreid repertoire met orkestbanden.
Op de website kunt u een greep uit het brede kerst repertoire terugvinden en muziek beluisteren. Het is een mooi gevarieerd kerstprogramma met prachtig pianospel, piano met zang, en zang met een breed arsenaal aan orkestbanden, variërend van traditioneel naar modern genre. Kitty Valk is niet alleen zangeres maar ook actrice. Zo heeft ze onder andere een passende kerst act als Winterkoningin (zie foto). Zoals de gasten aan zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot teruggeven is deze piano kerstshow geen standaard saai gebeuren, maar een middag of avond vol variëteit en nauwe verbondenheid. Er is volop interactie met de gasten. Waar (samen) gedanst kan worden, samen zingen mag en eventueel spelelement of presentatie aan kan worden toegevoegd. Een onvergetelijke piano kerstshow!
Boek nu en krijg 20% korting!

Kerstshow boeken

kerstshow boekenDeze piano kerstshow kan na een aantal blokken kerstmuziek aangevuld worden met mooie luisterliederen vol liefde en verlangen in de kerstgedachte. Naar keuze zal er tevens Jazz, Spaans, Frans en het Engelse en Nederlandse luisterlied in blokken voorbij komen. Daarnaast hebben Kitty en Vincent hun eigen, Nederlandstalige luisterliedjes met poëtische teksten welke perfect aansluiten bij hun piano kerstshow. Enkele muziekfragmenten en een greep uit het piano repertoire kunt u terugvinden op onze website. Wilt u meer informatie of direct deze bijzondere kerstshow boeken? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag met u alle mogelijkheden.

Een Kerstshow of ander optreden boekt u eenvoudig op www.pianistbreda.nl

Naast het boeken van een piano kerstshow kunt u bij zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot het hele jaar terecht voor een gevarieerd programma voor een brede doelgroep. Omdat Kitty Valk een professionele theater opleiding gevolgd heeft, zingt ze zowel liefdevolle luister liederen, als een meer uptempo en stoerder genre. Een uitgebreid repertoire is met pianist en of orkestbanden te boeken, eventueel aangevuld met romantisch of dansant programma. Een avond mag net zo rustig of brutaal of speels als de opdrachtgever het wenst. Daarnaast kunt u pianist Vincent Boot ook alleen boeken voor pianomuziek tijdens uw kerstfeest, kerstborrel, kerstdiner, huwelijk, receptie of andere speciale gelegenheid. Of voor sfeervolle piano achtergrondmuziek of luisterconcert. Meer informatie over alle mogelijkheden kunt u terugvinden op de website.

Een avondvullend programma kan desgewenst uitgebreid worden met een act of lied op maat. Kitty Valk heeft jarenlange staat van dienst op het gebied van bedrijfspresentaties en cabareteske performances, speelt rollenspellen en treedt graag op als mysterie guest. Vincent heeft uitgebreide ervaring met het componeren van muziek in breed uiteenlopende genres.

Voor meer informatie over onze piano kerstshow of muziek voor een andere gelegenheid neem gerust contact met ons op.