Kerstborrel of kerstdiner met live achtergrondmuziek

kerstshow boekenWilt u een kerstborrel of kerstdiner met live achtergrondmuziek? Dan bent u bij pianist Vincent Boot aan het juiste adres. Uw kerstborrel, kerstdiner of kerstviering wordt sfeervol omlijst door passende pianomuziek. Met een breed repertoire aan kerstnummers is Vincent de ideale pianist om te boeken tijdens of rond de kerstdagen. Daarnaast brengt hij ook passende covers zoals easy listening, ballads en jazz die perfect aansluiten op de kerstliedjes. Al deze nummers zijn door Vincent in een “eigen jasje” gestoken. Een greep uit het kerstrepertoire van pianist Vincent Boot kunt u terugvinden op de website.

Ook brengt hij zijn eigen improvisaties en composities ten gehore, waaronder nummers van zijn piano album “The Soul Flowers“. Vincent heeft intussen als professioneel pianist al vele jaren ervaring met het verzorgen van live achtergrondmuziek tijdens en rond de kerst en weet dan ook perfect op de wensen van zijn luisteraars in te spelen. Ook kunt u Vincent inhuren wanneer er geen piano op locatie aanwezig is. Hij neemt dan zijn eigen digitale piano mee.
Boek nu en krijg 20% korting!

Muziek kerstdiner of kerstborrel uitgevoerd door pianist met zangeres

muziek kerstdiner en kerstborrelWilt u live pianomuziek met zang bij uw kerstdiner of kerstborrel? Dan wil ik u graag wijzen op de samenwerking van pianist Vincent Boot met zangeres Kitty Valk. Met veel plezier en succes treden zij al jaren samen op in december en de rest van het jaar. Zo hebben ze samen intussen een uitgebreid kerstrepertoire opgebouwd. Iedere kerstborrel of kerstdiner waarbij Kitty en Vincent de muziek mogen verzorgen is gegarandeerd een succes. Zij brengen u sfeervol kerst entertainment en zoals de gasten aan zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot teruggeven is het geen standaard saai gebeuren, maar een muziek programma vol vari√ęteit en nauwe verbondenheid. En indien gewenst is er volop interactie met het publiek. Eventueel kan er ook gedanst worden, samen gezongen en een spelelement of presentatie aan worden toegevoegd. Samen kunnen ze ook een onvergetelijke kerstshow voor u samenstellen. Bij deze kerstshow kan Kitty ook een passende kerst act opvoeren zoals in de rol van Winterkoningin, aangezien zij ook professioneel actrice is. Meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van een kerstarrangement met muziek zijn terug te vinden op onze website.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van live muziek tijdens kerstborrel of kerstdiner? Neem dan gerust contact met ons op.

Beluister hieronder alvast enkele nummers om in de kerstsfeer te komen: