Pianist diner

pianist dinerPianist diner inhuren? Wanneer u een pianist voor uw diner zoekt dan komt Vincent Boot graag voor u spelen. U heeft een bijzonder diner waarbij u piano achtergrondmuziek wilt hebben? Dan kunt u er voor kiezen om een CD of mp3 lijst af te spelen. Dan heeft u wel muziek, maar veel gevoel spreekt daar niet uit. Als u het diner echt bijzonder en sfeerverhogend wilt maken, dan kunt er beter voor kiezen om pianist Vincent Boot te boeken. We raden u dan ook aan om de website van Vincent Boot te bezoeken voor een muzikaal voorgerecht wanneer u een pianist wilt inhuren voor bij uw diner of restaurant.

Vincent zorgt ervoor dat de muziek warmer klinkt en hij kan direct inspelen op de muzikale behoefte op het juiste moment.

Vincent is een professionele pianist die al vele jaren ervaring heeft met het geven van piano optredens tijdens diners, maar ook bij andere speciale gelegenheden. Zo speelt hij op bruiloften en geeft hij luisterconcerten, maar hij is ook zeer bedreven in het raken van de juiste snaar als er ergens achtergrondmuziek nodig is. Met pianomuziek de achtergrond vullen tijdens uw diner? Dan is pianist Vincent Boot de juiste keuze.

En mocht er geen (gestemde) piano of vleugel op locatie aanwezig zijn, dan neemt Vincent zijn digitale piano mee. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een piano huren. Wilt u direct een pianist diner boeken? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Pianist diner boeken

pianist dinerWilt u een pianist voor uw diner boeken dan weet u zeker dat Vincent uw gasten meer biedt dan alleen maar een kille lijst liedjes. Vincent legt bij ieder optreden dat hij geeft al zijn gevoel en passie in zijn pianospel. Hij heeft een zeer uitgebreid repertoire, dat onder andere bestaat uit rustige achtergrondmuziek zoals ballads, evergreens, jazz en nummers uit de top 40. Kortom: perfecte pianomuziek voor uw diner.

En daarnaast speelt Vincent ook zijn eigen composities. Improvisaties die hij ter plekke verzint en pianowerk onder andere van zijn album “The Soul Flowers” welke nummers onder andere op CD verkrijgbaar zijn. Deze piano composities zijn zeer geschikt als achtergrondmuziek tijdens diner. De muziek  van Vincent kunt u ook eenvoudig op iTunes of bij een andere online muziekwinkel bestellen.

 

Pianomuziek tijdens diner

pianomuziek dinerAls u Vincent Boot inhuurt, dan heeft u zelf de controle over welke pianomuziek tijdens diner er wordt gespeeld. Uiteraard kan hij als professioneel pianist van achtergrondmuziek perfect aanvoelen wat voor muziek er het beste gespeeld kan worden op welk moment. Dit kunt u absoluut aan Vincent overlaten. Daarnaast is het volume van zijn pianospel naar wens aan te passen, zodat dit niet overheerst tijdens het diner wanneer u met uw gasten wilt praten.  Op zoek naar pianomuziek tijdens diner? Neem dan vandaag nog contact op met pianist Vincent Boot om alle mogelijkheden door te spreken.

Meer info over pianist diner? Neem dan gerust contact met Vincent op.

Hieronder kunt enkele voorbeelden van het pianospel van Vincent Boot beluisteren: