Pianist borrel boeken

pianist borrelPianist voor uw borrel boeken? Bij Vincent Boot bent u aan het juiste adres voor heerlijke pianomuziek. Met een breed repertoire en zijn jarenlange ervaring is hij de ideale pianist om in te huren wanneer u tijdens uw borrel live achtergrondmuziek wilt hebben. Uiteraard is het ook mogelijk dat de pianomuziek van Vincent meer op de voorgrond te horen is. Het uitgebreide repertoire bestaat onder andere uit Jazz, Ballads, Evergreens en nummers uit de top 40. En in de maand december heeft Vincent een aangepast repertoire special voor uw kerstborrel of kerstdiner.
Daarnaast speelt pianist Vincent Boot ook zijn eigen improvisaties en composities. Naast live borrel muziek kunt u Vincent ook inhuren voor onder andere trouwen, receptie, diner, verjaardag, gouden bruiloft een evenement, uw feest of voor een andere bijzondere gelegenheid. Meer informatie kunt u terugvinden op de website. En mocht er geen piano op locatie aanwezig zijn dan neemt hij zijn eigen digitale piano mee.

Beluister hieronder alvast wat pianocovers van Vincent om een idee te krijgen van zijn pianospel:


Wilt u meer informatie of direct een pianist voor uw borrel huren? Neem dan gerust contact op om alle mogelijkheden met ons te bespreken.

Pianist borrel huren met zangeres

pianist borrel met zangeresWilt u wat meer uptempo muziek of een pianist met zangeres tijdens uw borrel? Dan wil ik u graag wijzen op de samenwerking van pianist Vincent Boot met zangeres Kitty Valk. Samen hebben zij al regelmatig de muziek tijdens een borrel mogen verzorgen. Het gezamenlijke repertoire is zeer uitgebreid en bevat onder andere Nederlandse, Spaanse, Franse en Italiaanse covers. Ook brengen zij hun eigen Nederlandstalige nummers ten gehore. Fraaie luisterliedjes met po√ętische teksten. Tijdens en rond de feestdagen zijn zij ook samen te boeken voor uw kerstborrel of kerstdiner, maar ook voor een uitgebreide kerstshow.

Wilt u meer informatie of direct een pianist voor uw borrel inhuren met zangeres? Neem dan contact met ons op.