Terugblik op kerst 2018
18 januari 2018

20% boekingskorting

20% boekingskorting op een piano optreden in december

20% boekingskorting pianist kerstmuziekViert u de komende feestdagen met een receptie, borrel of heerlijk kerstdiner? Dan verzorgt pianist Vincent Boot in samenwerking met Decerno Music Entertainment graag een sfeervol piano optreden daar omheen.

Tijdens en rond de feestdagen brengt pianist Vincent Boot een uitgebreide mix van sfeervolle kerstmuziek maar ook prachtige piano covers en eigen werk, zoals nummers van zijn laatste piano improvisatie album “The Soul Flowers”.

Met de speciale kortingsactie voor de komende decembermaand krijgt u nu maar liefst 20% boekingskorting in de maand december. Zo kunt u op een voordelige manier met de pianomuziek van Vincent kennismaken.

En mocht er op locatie geen (gestemde) vleugel of piano aanwezig zijn, dan neemt Vincent zijn eigen digitale piano mee of kunt u, eventueel in overleg met ons, een piano huren. Informeer gerust naar alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Pianist met zangeres en act op maat

pianist kerstmuziekDe boekingskorting is ook te gebruiken wanneer u een pianist met zangeres wilt boeken. Zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot brengen u samen een uniek en nog uitgebreider kerstrepertoire. Van rustige kerstmuziek, waaronder hun eigen Nederlandstalige luisternummers, tot meer uptempo muziek waarop gedanst kan worden.

Kitty Valk is niet alleen zangeres, maar ook een ervaren actrice met ruime ervaring aan rollenspel, bedrijfspresentaties en speciale acts. Zo siert zij een zangoptreden met de feestdagen graag op in de rol van winterkoningin. Geheel naar wens kan er ook een programma met leuke acts en bijpassende liederen voor u op maat worden samengesteld.

En als u helemaal wat bijzonders wilt, dan bestaat er ook de mogelijkheid dat zangeres Kitty Valk en pianist Vincent Boot samen een kerstlied op maat voor u maken. Ook bijzonder geschikt als een uniek kerstcadeau.

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken en de boekingskorting direct te verzilveren.

Comments are closed.