Achtergrondmuziek


achtergrondmuziek


Achtergrondmuziek van pianist Vincent Boot is uitermate geschikt voor iedere feestelijke gelegenheid waarbij u de sfeer extra wilt
verhogen. Met veel passie bespeelt hij de piano overal waar hij gevraagd wordt om de achtergrondmuziek te verzorgen.

Vincent heeft inmiddels al vele jaren ervaring met het succesvol verzorgen van professionele piano achtergrondmuziek. Hierdoor kan hij gemakkelijk inspelen op de wensen van zijn opdrachtgever en op de muzikale voorkeur van zijn publiek.

Wanneer u kiest voor live piano achtergrondmuziek van Vincent Boot dan kunt u er van uitgaan dat de muziek op de achtergrond aanwezig is, zodat er op een normale en rustige manier met elkaar kan worden gepraat.

Geheel naar wens stemt pianist Vincent Boot het juiste volume van zijn pianospel met u af.

Live achtergrondmuziek

live achtergrondmuziekLive achtergrondmuziek brengt pianist Vincent Boot met veel enthousiasme. Hij heeft de afgelopen jaren al veel positieve reacties gekregen op zijn piano optredens. Zijn prachtige pianospel is breed inzetbaar en zeer geschikt als live achtergrondmuziek. U kunt daarbij denken aan een huwelijk, 50-jarige bruiloft, verjaardag, receptie, diner, jubileum, bedrijfspresentatie of andere feestelijke gelegenheid. Het repertoire van Vincent is zeer divers en uitgebreid en heeft voor ieder wat wils. Dit maakt Vincent tot de ideale muzikant voor iedere gelegenheid waarbij om live achtergrondmuziek wordt gevraagd.

Heeft u nog specifieke wensen over welke muziek er precies gespeeld gaat worden, of wilt u een verzoeknummer? Wij spreken dit graag allemaal met u door wanneer u contact met ons opneemt. Aangezien Vincent brede ervaring heeft in het verzorgen van live muziek kunt u de invulling daarvan ook  in zijn geheel aan hem overlaten.

Piano achtergrondmuziek

pianist achtergrondmuziekDe piano achtergrondmuziek van Vincent Boot is ook verkrijgbaar op iTunes en bij andere online muziekwinkels, waaronder zijn nieuwe album “The Soul Flowers“. Dit piano album bestaat uit 10 improvisaties die ter plekke door Vincent zijn verzonnen. Deze muziek leent zich uitstekend als achtergrondmuziek tijdens een receptie, in een restaurant of hotel.

Daarnaast is ook de heerlijke chillout piano lounge muziek van Vincent online verkrijgbaar. Een mix van rustgevende pianomuziek aangevuld met andere instrumenten en\of klanken. Ideaal om lekker bij te ontspannen. Binnenkort zal er een compleet nieuw chillout piano lounge album door Vincent worden uitgebracht.

U kunt Vincent inhuren voor een intiem luisterconcert of ligconcert waarbij hij zijn eigen muziek wat meer op de voorgrond ten gehore zal brengen.

Achtergrondmuziek met zang

achtergrondmuziek met zang

Achtergrondmuziek met zang kan Vincent u ook bieden.  In dat geval kunt u pianist Vincent Boot boeken met zangeres Kitty Valk. Zij hebben de afgelopen jaren voor zeer uiteenlopende gelegenheden met succes voor live muziek op de achtergrond mogen zorgen.

Het gezamenlijke repertoire is nog uitgebreider en bestaat uit diverse covers maar ook uit eigen werk, ofwel Nederlandse luisterliedjes met poëtische teksten. Heerlijke muziek voor op de achtergrond, maar indien gewenst kunnen zij met hun muziek ook op de voorgrond treden.  Zij stemmen het volume en repertoire graag af naar uw persoonlijke wensen.

Zangeres Kitty Valk is ook een professioneel actrice met zeer veel ervaring aan presentaties en sketches. Naast het verzorgen van een zangoptreden kan zij bijvoorbeeld ook een bijzondere act op maat voor u maken. Ideaal wanneer u een optreden van Kitty wilt combineren met een bedrijfspresentatie, opening of ander bijzonder moment waar u even extra bij stil wilt staan.

Bent u op zoek bent naar piano achtergrondmuziek met zang? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Achtergrondmuziek kerst

achtergrondmuziek kerstVincent heeft daarnaast ook nog heerlijke achtergrondmuziek voor kerst. Wanneer er gezocht wordt naar een pianist in de maand december dan komt Vincent graag voor u spelen. Tijdens en rond de feestdagen vult Vincent zijn repertoire verder aan met vrolijke kerstmuziek. Ideaal voor een kerstborrel, kerstdiner of andere gelegenheid voor kerst waarbij live piano muziek op de achtergrond gewenst is.

Daarnaast is het ook mogelijk om Vincent voor een heuse kerstshow te huren.

Ook wanneer u geen piano heeft kan Vincent voor u spelen. Dan zorgt hij voor de muziek met zijn eigen, digitale piano. Wanneer u contact opneemt dan helpen wij u graag verder om alle mogelijkheden te bespreken met betrekking tot piano kerstmuziek.