Trouwcadeau

Vincent Boot pianist 2017Een trouwcadeau op maat

U staat op het punt om te trouwen. U heeft een partner gevonden waar u de rest van uw leven mee door wil brengen. Nu wilt u uw aanstaande graag verrassen met een trouwcadeau dat hem of haar altijd bij zal blijven. Maar wat geeft u aan iemand waarmee u uw diepste emoties weer kunt geven? Een cadeau dat opvalt tussen alle andere trouwcadeaus die u op uw huwelijksdag gaat krijgen? Wij weten het wel: laat pianist Vincent Boot een speciaal lied voor uw liefst componeren. Een lied waar hij al zijn ziel en zaligheid in zal leggen om uw gevoelens zo mooi mogelijk weer te kunnen geven.

Een uniek muzikaal trouwkado

Voor dat speciale trouwcadeau neemt u om te beginnen een kijkje op de website van Vincent Boot, Pianistbreda.nl. Hier staat meer informatie over Boot, alsmede over zijn muzikale creaties. Boot is een pianist met een zeer uitgebreid repertoire, die ook voor een groot aantal verschillende gelegenheden te boeken is. Naast het schrijven van trouwcadeaus kan Boot namelijk ook zorgen voor een echte feeststemming op uw bruiloft. Daarnaast is hij in te huren als pianist voor op begrafenissen, verjaardagen, jubileums en andere gelegenheden. Hij kan samen met zangeres Kitty Valk een echt optreden voor u verzorgen, maar is ook in te huren als u ergens achtergrondmuziek nodig heeft.

Laat Vincent Boot een prachtig trouwcadeau voor u schrijven

Uiteraard kunt u Vincent ook inschakelen als u niet tot het bruidspaar behoort, maar hen toch een heel bijzonder cadeau wilt geven. U heeft dan het trouwkado waar iedereen het nog lang na de bruiloft over heeft. Als u meer wilt weten over Vincent Boot en de vele mogelijkheden die hij u te bieden heeft, neemt u dan vandaag nog even contact met hem op. Samen met u spreekt hij dan door waar het lied over moet gaan en in welke stijl het geschreven moet worden. Hij zal niet stoppen voordat u helemaal tevreden bent met zijn compositie.

Share