Piano muziekstuk opdragen

Ik kan voor uw overleden dierbare een uniek muziekstuk componeren. Dit kan ik aanleveren op CD of in ieder ander gewenst formaat zodat het tijdens de uitvaartplechtigheid kan worden gespeeld. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid dat ik dit lied live ten gehore breng tijdens de ceremonie.

Muziekstuk met zang

Ook bestaat er de mogelijkheid dat ik in samenwerking met zangeres Kitty Valk een lied maak. Zij schrijft dan een prachtige tekst op mijn muziek. Dit gebeurd dan in samenspraak met u, zodat u kunt bepalen wat er precies in de tekst moet komen. Tevens bestaat de mogelijkheid dat we dit nummer samen live ten gehoren brengen tijdens de uitvaartplechtigheid.

Eigen muziekstuk inzingen in mijn studio

Wanneer u een specifiek muziekstuk heeft en dat zou willen inzingen om tijdens de uitvaart ceremonie ten gehore te brengen, dan kunt u daarvoor ook terecht in mijn studio. U kunt daarvoor zelf een instrumentale geluidsband aanleveren of anders wil ik u daar graag bij helpen.

Muziek na afloop van de uitvaartplechtigheid

Ik kan het samenzijn na afloop van de ceremonie ook muzikaal omlijsten met pianomuziek op de achtergrond. Daarvoor heb ik een gepast repertoire. Mocht er geen piano aanwezig zijn dan neem ik mijn eigen digitale piano mee. Op die manier kan ik steun bieden aan de mensen die in rouw zijn met muziek waar ze troost in vinden.

Vraag een offerte of meer informatie aan!