Pianist huwelijk

pianist huwelijkVoor een huwelijk in stijl bent u bij – pianist huwelijk – Vincent Boot aan het juiste adres. Uw huwelijksdiner, borrel of receptie wordt door Vincent muzikaal omlijst met romantische pianomuziek.

Pianist Vincent Boot heeft een breed repertoire, bestaande uit sfeervolle covers, waaronder romantische easy listening, improvisaties en zijn eigen composities. Zijn eigen werk bevat ondermeer pianomuziek van zijn improvisatie album “The Soul Flowers“.
Zo krijgt de dag van uw leven een persoonlijke noot.

Huwelijkscadeau

Tevens bestaat de mogelijkheid dat pianist huwelijk – Vincent Boot een lied op maat schrijft, zodat u een blijvende muzikale herinnering aan uw trouwdag heeft. Ook ideaal als huwelijkscadeau! Vincent kan een instrumentaal nummer schrijven. Of in samenwerking met Kitty Valk een persoonlijke tekst door haar laten schrijven bij de muziek.

Mocht er op de trouwlocatie geen (gestemde) piano of vleugel aanwezig zijn, dan neemt pianist Vincent Boot zijn eigen digitale piano en eventuele versterker mee. Ook helpen wij u graag bij het huren van een piano.

Pianist huwelijk – pianist met zangeres

pianist huwelijkWilt u liever een pianist met zangeres? Dan kunt u pianist huwelijk ook boeken samen met zangeres Kitty Valk. Zij treden al jaren samen op en hebben intussen een uitgebreid repertoire van ingetogen, rustige pianomuziek met zang tot uptempo feestmuziek met orkestbanden.

Samen kunnen zij uw hele huwelijksdag muzikaal invullen Van huwelijksplechtigheid tot het huwelijksfeest in de late uurtjes. Aangezien Kitty ook een professioneel actrice is, kan ze ook een leuke act op maat maken, maar ook met u meedenken voor een passend thema voor uw huwelijksdag.

Neem contact op voor meer informatie of een prijsopgave. En mocht u een verzoeknummer hebben, geef dit dan gerust aan ons door. Wij komen graag aan uw wensen tegemoet.

Enkele reacties – pianist huwelijk

pianist huwelijk“Op ons huwelijksfeest heeft pianist Vincent Boot tijdens het diner gezorgd voor de muzikale omlijsting. Vincent heeft er met zijn prachtige pianospel voor gezorgd, dat ons huwelijksdiner een perfect sfeervol geheel is geworden.
Er gaat niets boven live muziek. En wat is er dan mooier dan een echte, goede pianist met een uitgebreid repertoire die de “finishing touch” geeft aan het geheel.
Pianist Vincent Boot is een zeer prettig persoon en professioneel vakman, die zijn afspraken nakomt en een top muzikant is. We hebben dan ook veel complimenten mogen ontvangen. Vincent ontzettend bedankt.” (Judith en Gregor)

“De tijd vliegt voorbij, want het is al bijna 2 maanden geleden dat je ons betoverde met je prachtige pianospel. Het was erg spannend, aangezien we nooit een optreden van jou hadden meegemaakt. Maar na een halve minuut geluisterd te hebben op Youtube wist ik dat dit precies was wat wij zochten. Je hebt het meer dan waar gemaakt! We willen je graag nogmaals bedanken voor je sfeervolle pianomuziek op onze mooiste dag tijdens onze huwelijksreceptie. Het paste perfect in het prachtige plaatje van de Hazelhof in Rijsbergen. De gasten en wijzelf hebben van je prachtige pianospel genoten Vincent!”(Mieke en Martijn) – pianist huwelijk

“Vincent heeft voor ons piano gespeeld, tijdens ons huwelijksfeest. We hebben vooraf prettig contact gehad, wat ons al erg tevreden stelde! Onze voorkeuren en wensen waren de gehele avond aanwezig, super fijn!! Daarnaast ziet hij er leuk en verzorgd uit, zeker niet onbelangrijk!! Dus al met al SUPER!! Er zijn veel gasten geweest die hun complimenten hebben gegeven over Vincent. Altijd leuk om te horen naderhand dat mensen met een goed gevoel terug kijken op je huwelijksfeest!” (Arie & Carola van Esch)

“Pianist Vincent Boot heeft ons huwelijksdiner en de feestelijk nazit op ons huwelijk muzikaal omlijst. Wij zijn zeer tevreden over zijn muzikale inbreng. Hij heeft er ook voor gezorgd dat er door zijn pianomuziek een gezellige, ontspannen sfeer was.” (Marjolein & Rob)

“Wat een overweldigende dag vandaag, mede dankzij jou! Zoveel complimenten gehoord over jou prachtige pianomuziek en jou sympathieke persoonlijkheid! Het was echt de kers op de taart! Wat zijn wij blij met jou! Dit moest ik NU nog even kwijt….Pure dankbaarheid….”(Anne & Evert)

“Vincent heeft tijdens onze huwelijksreceptie gespeeld. Dit heeft zeer zeker bijgedragen aan deze mooie dag. Het mooie en vrolijke pianospel zorgde voor een heerlijke sfeer en nog meer blije gezichten. Naast de mooie pianomuziek is Vincent als persoon ook een zeer positief en vrolijke man!” (Anne & HarmJan)

“Voor goed weer tijdens je bruiloft kun je alleen duimen, maar voor goede pianomuziek kun je terecht bij pianist huwelijk Vincent Boot. Wij hadden geluk en kregen beiden, de perfecte combinatie!” (J. Schippers)

“Vincent heeft piano gespeeld tijdens mijn huwelijk in de Vondelkerk te Amsterdam, toen ik naar het altaar liep en tijdens de huwelijksreceptie na afloop. Hij heeft een goed repertoire en luistert goed naar je wensen. Een goede pianist en een fijn mens in de omgang!” (Femke & Tycho)

“Wij hebben genoten van je pianospel. Vrienden vroegen of jij een jonger neefje was. Je was één van ons feestje. Heel hartelijk dank en zeker tot een volgende keer.” (Joop van Veen)

“Zijn bijdrage was fantastisch! Pianist Vincent Boot zorgde voor een sfeervolle muzikale omlijsting van ons huwelijksdiner, hetgeen zeker bijdroeg aan de ontspannen en gezellige sfeer van de avond. Bedankt!” (mevrouw Vissers)

Wilt u Vincent Boot – pianist huwelijk – direct boeken? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave en om uw persoonlijke wensen met ons te bespreken.

Share