Huwelijk

Romantische pianomuziek

Vincent Boot pianist bruiloft 1Voor een huwelijk in stijl bent u bij mij aan het juiste adres. Uw huwelijksdiner, borrel of receptie wordt door mij muzikaal omlijst met romantische pianomuziek. Met een breed repertoire bestaande uit sfeervolle covers en eigen composities/improvisaties krijgt de dag van uw leven een persoonlijke noot.

Huwelijkscadeau

Tevens bestaat de mogelijkheid dat ik een muziekstuk componeer, zodat u een blijvende muzikale herinnering heeft aan uw trouwdag. Ook ideaal als huwelijkscadeau!

Mocht er op de trouwlocatie geen (gestemde) piano of vleugel aanwezig zijn, dan neem ik mijn eigen digitale piano en eventuele versterker mee.

Neem contact op voor meer informatie of een prijsopgave.

Enkele reacties

Vincent Boot pianist 2017 2“Op ons huwelijksfeest heeft Vincent tijdens het diner gezorgd voor de muzikale omlijsting. Vincent heeft ervoor gezorgd, met zijn prachtige pianospel, dat het diner een perfect sfeervol geheel is geworden.
Er gaat niets boven live muziek en wat is er dan mooier dan een echt goede pianist met een uitgebreid repertoire die de “finishing touch” geeft aan het geheel. Vincent is een zeer prettig persoon en professionele vakman die zijn afspraken nakomt en een top muzikant is. We hebben dan ook veel complimenten mogen ontvangen, Vincent ontzettend bedankt.” (Judith en Gregor)

“De tijd vliegt voorbij, het is alweer bijna 2 maanden geleden dat je ons betoverde met je prachtige pianospel. Het was erg spannend aangezien we nooit een optreden van jou hadden meegemaakt. Maar na een halve minuut geluisterd te hebben op Youtube wist ik dat dit precies was wat wij zochten. Je hebt het meer dan waar gemaakt! We willen je graag nogmaals bedanken voor je sfeervolle bijdrage op onze mooiste dag. Het paste perfect in het prachtige plaatje van de Hazelhof in Rijsbergen. De gasten en wijzelf hebben van je prachtige pianospel genoten Vincent!”(Mieke en Martijn)

“Vincent heeft voor ons piano gespeeld, tijdens ons huwelijksfeest. We hebben vooraf prettig contact gehad, wat ons al erg tevreden stelt! Onze voorkeuren en wensen waren de gehele avond aanwezig, super fijn!! Daarnaast ziet hij er leuk en verzorgd uit, zeker niet onbelangrijk!! Dus al met al… SUPER!! Er zijn veel gasten geweest die hun complimenten hebben gegeven over Vincent. Altijd leuk om te horen naderhand dat mensen met een goed gevoel terug kijken op je huwelijksfeest!” (Arie & Carola van Esch)

“Vincent heeft ons diner en de feestelijk nazit op ons huwelijk muzikaal omlijst. Wij zijn zeer tevreden over zijn muzikale inbreng. Hij heeft er ook voor gezorgd dat er door zijn muziek een gezellige en ontspannen sfeer was.” (Marjolein & Rob)

“Wat een overweldigende dag vandaag….mede dankzij jou! Zoveel complimenten gehoord over jou prachtige muziek en jou sympathieke persoonlijkheid! Het was echt de kers op de taart! Wat zijn wij blij met jou! Dit moest ik NU nog even kwijt….Pure dankbaarheid….”(Anne & Evert)

“Vincent heeft tijdens onze huwelijksreceptie gespeeld. Dit heeft zeer zeker bijgedragen aan deze mooie dag. Het mooie en vrolijke pianospel zorgde voor een heerlijke sfeer en nog meer blije gezichten. Naast het mooie pianospel is Vincent als persoon ook een zeer positief en vrolijke man!” (Anne & HarmJan)

“Voor goed weer tijdens je bruiloft kun je alleen duimen, maar voor goede pianomuziek kun je terecht bij Vincent Boot. Wij hadden geluk en kregen beide, de perfecte combinatie!” (J. Schippers)

“Vincent heeft piano gespeeld tijdens mijn huwelijk in de Vondelkerk te Amsterdam, toen ik naar het altaar liep en tijdens de receptie na afloop. Hij heeft een goed repertoire en luistert goed naar je wensen. Een goede pianist en een fijn mens in de omgang!” (Femke & Tycho)

“Wij hebben genoten van je pianospel. Vrienden vroegen of jij een jonger neefje was. Je was één van ons feestje. Heel hartelijk dank en zeker tot een volgende keer.” (Joop van Veen)

“Zijn bijdrage was fantastisch! Hij zorgde voor een sfeervolle muzikale omlijsting van ons huwelijksdiner hetgeen zeker bijdroeg aan de ontspannen en gezellige sfeer van de avond. Bedankt!” (mevrouw Vissers)

Share