Ontspannend Luisterconcert

vrolijke ouderenPianomuziek heeft een positieve invloed op ouderen (waaronder mensen met dementie). De pianomuziek van Vincent werkt ontspannend, brengt mensen tot rust en zorgt voor een plezierige sfeer. Naarmate Vincent speelt voel je dat de stemming in de ruimte veranderd en na een tijdje kun je een speld horen vallen, zo aandachtig zitten de mensen te luisteren.

De non-verbale uitdrukking op de gezichten wordt anders en de mensen dromen weg en genieten van de muziek. Dat is geweldig om te zien!

Het repertoire van de luisterconcerten voor senioren heeft Vincent speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld en is een mix van eigen composities & improvisaties en nummers van vroeger die bij de mensen direct herkenbaar zijn.

De positieve en heilzame werking die de pianomuziek van Vincent heeft roept vaak allerlei bijzondere verhalen en herinneringen op. Tijdens of rond de feestdagen (zoals met Kerst of Pasen) heeft Vincent een aangepast repertoire.

Boek nu en krijg 20% korting!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Enkele reacties

Vincent is al een bekende pianist aan het worden voor onze bewoners. Pianist Vincent Boot speelt luchtige muziek die voor iedereen toegankelijk is. Hij geniet van het spelen: dat straalt hij uit en draagt dit over aan de bewoners die zijn op hun beurt aangenaam verrast dat zo’n jonge man ook voor hun wil spelen. 🙂
Vincent voegt zich tussen de mensen wanneer hij zijn spel onderbreekt en maakt mooie warme contacten met de bewoners.” (Mevrouw Havermans, verpleeghuis De Breedonk in Breda)

“Vincent heeft bij ons voor de tiende keer op rij het kerstdiner begeleidt. Wij zijn een verpleeghuis in Ridderkerk. De mensen herkennen hem zelfs na een jaar nog en zijn blij hem weer te zien. Het kerstdiner is mede dankzij hem ieder jaar weer een groot succes. Namens alle bewoners hiervoor onze hartelijke dank!” (mevrouw Blom, verpleeghuis ’t Ronde Sant in Ridderkerk)

“De bewoners zitten vaak al een uur voor Vincent er is te wachten in de zaal tot hij komt spelen. Zo enthousiast zijn ze over zijn pianospel!”  (mevrouw Veenstra)

Vraag een offerte of meer informatie aan!