Huwelijkscadeau

Een muzikaal huwelijkscadeau

IMG_20131017_143554Als er iemand gaat trouwen, dan is het de gewoonte om daar een cadeau voor mee te nemen. U heeft dan een zeer ruime keuze uit allerhande verschillende cadeautjes. Vincent Boot is een pianist die u de mogelijkheid biedt om een huwelijkscadeau te geven dat echt uniek is. Een huwelijkskado waarvan u zeker weet dat het opvalt tussen alle andere huwelijkscadeaus die het stel op die betreffende dag krijgt. Hij kan namelijk een liedje componeren voor het bruidspaar, dat helemaal voor hen op maat is gemaakt. Uiteraard is dit ook een mooi cadeau om aan uw partner te geven als u deze eens echt wilt verrassen!

Opvallen tussen andere huwelijkscadeaus

Pianistbreda.nl is de officiƫle website van pianist Vincent Boot. Hij is een bijzondere pianospeler die een graag geziene gast is op alle soorten feesten, partijen en andere gelegenheden. Boot is de man die ervoor zorgt dat een huwelijk echt onvergetelijk wordt, maar die er ook voor zorgt dat een begrafenis een extra emotionele diepte krijgt. Op zijn website vindt u meer informatie over Boot, met onder andere zijn contactinformatie en een overzicht van alle gelegenheden waar Boot voor te boeken is. Hier vindt u ook het repertoire dat Boot normaal gesproken speelt, alsmede enkele voorbeelden van het pianospel van Boot.

Meer weten over dit unieke huwelijkscadeau?

Als u een uniek huwelijkskado wilt geven waar iedereen het over heeft, neem dan vandaag nog contact op met Vincent Boot. Hij maakt een speciaal liedje dat het bruidspaar de rest van hun leven bij zal blijven. Met zijn nummers weet Boot keer op keer weer de juiste snaar te raken. We raden u dan ook aan om gewoon eens met Boot in gesprek te gaan en uw wensen aan hem kenbaar te maken. U vindt op zijn site ook enkele YouTube filmpjes waarin hij u laat horen wat hij allemaal in zijn mars heeft.

Share