Gouden Bruiloft

Sfeervolle muziek

De afgelopen jaren heb ik al op vele gouden bruiloften de muziek mogen verzorgen. Niet alleen op gouden bruiloften maar ook op huwelijksfeesten, trouwplechtigheden, ceremonies, recepties en tijdens diverse andere gelegenheden.

En altijd weer was het een geweldig succes. U kunt kiezen uit sfeervolle pianomuziek op de achtergrond of voor een uitgebreider optreden samen met zangeres\actrice Kitty Valk. Ons gezamenlijke repertoire bestaat uit rustige luisterliederen, die desgewenst kunnen overvloeien naar een meer uptempo feestprogramma.

Ons uitgebreide programma bevat bekende covers (Engels, Spaans en Franstalig) alsmede zelf geschreven, Nederlandstalige luisterliedjes. Moeiteloos schakelen we over op dansmuziek voor jong of oud. Ook een dansworkshop met salsa of line dance of een grappige Nederlandse boerendans kan worden ingezet om uw gezelschap tot meer beweging aan te sporen. Jarenlange ervaring garandeert dat we ieder gezelschap gemakkelijk de vloer op krijgen.

Act of verzoeknummer op maat

Omdat Kitty Valk een professioneel actrice is met een ruime ervaring aan presentatie en theatrale werkzaamheden, behoort het verzorgen van een act of gastoptreden tot de mogelijkheid. Zo kan zij bijvoorbeeld als “mistery guest” uw gouden bruiloft openen of kan een verzoeknummer op maat worden samengesteld. Voor meer informatie over Kitty Valk, haar repertoire, of theatrale optredens klik hier.

Reacties

“Wat was het een enorme eer dat je het diner ter gelegenheid van het 50 jarig huwelijksjubileum van mijn schoonouders van prachtig pianospel hebt voorzien! Niet alleen wij, maar ook mijn schoonouders en de andere gasten hebben ervan genoten! Je voelde de sfeer perfect aan, je muziek keuze was top en je bent onopvallend aanwezig! 8 jaar geleden heb je tijdens ons huwelijksdiner ook gespeeld en we vonden het top dat je ook nu er weer bij was! Met zeer veel genoegen zullen we je naam noemen als de gelegenheid zich voordoet en zodra wij weer iets te vieren hebben, dan hoor je weer van ons 😉! Bedankt, Vincent!” (mevrouw R. Swinkels, optreden De Karpendonkse Hoeve (Eindhoven), augustus 2016)

“De prachtige pianomuziek van Vincent tijdens de 50-jarige bruiloft van mijn ouders heeft zeker bijgedragen aan een goed feest. Vincent voelde de sfeer van het feest en de mensen goed aan en heeft zijn repertoire daar goed op aangepast. Namens de gasten, mijzelf én mijn ouders: hartelijk dank voor je mooie pianospel!” (mevrouw Sannes)

“Het was onze gouden bruiloft, dan zijn je familie en vrienden ook niet meer van de jongste, maar werden door onze pianist 10 jaar jonger! Hoe hij stijlvol en met veel plezier alles wist te presenteren, zowel oude nummers als de laatste nieuwe. Met zijn brede repertoire wist hij goed in te spelen op onze gasten. Mede door zijn muzikale inbreng is het voor iedereen een onvergetelijke middag geworden. Zijn persoonlijkheid gecombineerd met zijn muzikale talenten is Vincent voor een breed publiek aan te bevelen. Daarom was iedereen dik tevreden toen ze naar huis gingen.” (Ad en Corrie Trommelen)

“Tijdens ons 50-jarig huwelijksfeest in Breda speelde Vincent op de piano. Hij deed dit op een manier dat men van zijn spel kon genieten, maar ook dat men met elkaar kon blijven praten. De gekozen muziek werd erg door onze gasten gewaardeerd en heeft veel bijgedragen aan het succes van ons feest. Een van de gasten pakte spontaan de microfoon en vroeg om een applaus voor Vincent, dat uitbundig gegeven werd!” (de heer Kolk)

Share